Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:24 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cort si meniu ca la nunta Deliei Matache pentru vedetele de la Media Music Awards

ro

24 Sep, 2012 18:02 1211 Marime text

Marea gala de premii Media Music Awards, care va avea loc la Sibiu, în data de 4 octombrie, va fi un răsfăţ total pentru artiştii invitaţi să cânte şi să îşi ridice trofeele meritate.

Smiley, Loredana, Connect-R, Alex Velea, Andreea Bănică, Anda Adam, Andra, Vunk, Voltaj, C.R.B.L, Grasu XXL-Maximilian, Puya, Corina, Raluka, Deepcentral, precum şi cei care vor fi premiaţi în cadrul galei, vor avea locuri rezervate la sectorul VIP, unde va fi amplasat şi un cort cu o suprafaţă de 600 m2, suficient de spaţios pentru o nuntă de 300 de persoane.

Artiştii vor fi trataţi cu preparate fine, asigurate de o renumită firmă de catering din Sibiu. Pe masă se va găsi ruladă de curcan, foie gras, icre de Manciuria, piure de creveţi, brânzeturi, icre de ştiucă, tartar de somon, precum şi torturi de ciocolată şi fructe de pădure, asigurate de Simba Catering.

Artiştii vor avea la dispoziţie chelneri, barmani, hostese si bodyguarzi pentru ca şederea lor la Sibiu şi, implicit la gala de premii, să fie cât mai relaxantă.

Organizatorii sunt atenţi la fiecare detaliu şi vor să le ofere invitaţilor o seară de neuitat, astfel că au închiriat opt maşini americane de epocă, din anii '60 - '70, în valoare de 300.000 de euro, care vor transporta invitaţii, pe rând, până în zona covorului roşu din Piaţa Mare a Sibiului.

Astfel se face că spectatorii vor asista la o adevărată defilare de maşini de colecţie: un Dodge Challenger din 1974, câştigatorul circuitului Retromobil Grand Prix, un Dodge Charger din 1972, faimosul model din filmul 2Fast&2Furious, un Chevy Impala Super Sport 327, din 1966, un Chevy Biscayne Impala din 1961, un Dodge Dart din 1965, un Ford Mustang din 1966, un Ford Mustang din 1968 şi un Pontiac FireBird TransAm din 1978.

Evenimentul Media Music Awards se va desfăşura în data de 4 octombrie, pe parcursul a trei ore, timp în care pe scena din Piaţa Mare a Sibiului vor urca cei mai în vogă artişti români ai momentului, cei care au avut în ultimul an cele mai multe difuzări radio-TV şi vizualizări pe internet.

Evenimentul este organizat de Media Forest, instituţia care monitorizează în România canalele media (radio, TV, internet) cu scopul de a contoriza difuzările tuturor artiştilor prin rapoarte săptămânale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii