Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta la primul targ imobiliar online

ro

24 Jun, 2010 18:17 1176 Marime text

BOREAL RESIDENCE, SINGURUL ANSAMBLU DIN CONSTANTA PREZENT LA PRIMUL TARG IMOBILIAR ONLINE

Constanta, 23 iunie 2010: Ansamblul rezidential "Boreal" din Constanta este prezent in perioada 21-27 iunie 2010 la prima editie a targului imobiliar online - Imosfera cu discounturi propotionale.

Targul imobiliar online este o modalitate moderna ce permite economie de timp si de bani pentru vizitatori si, cu acesta ocazie, Boreal Residence deruleaza o promotie prin care se acorda un discount de 9.616 EUR la achizitie. Astfel, Vila Noua (P+M) - cu suprafata construita de 112,6 mp si teren adiacent de 187,3 mp, poate fi acum achizitionata cu 99.500 EUR, fata de pretul de lista de 109.116 EUR."Prin actuala promotie benficiarii interesati pot achizitiona o vila la pret de apartament nou, bucurându-se atat de avantajele traiului la curte, sanatos, cat si de cele ale locuirii intr-un complex rezidential - loc de joaca pentru copii, o comunitate de oameni de calitate, securitate si intimitate", a declarat Elena Neagu, Sales Representative Boreal Residence.

Cei interesati pot vizita standul Boreal facând doar un click la adresa http://imosfera.imobiliare.ro/#/8.

Vizitand standurile dintr-un targ online, persoanele aflate in cautarea unei case economisesc timp, pentru ca nu trebuie sa se deplaseze intr-o anumita locatie - standul proiectului este doar la un click distanta, dar si bani - pentru ca nu au costuri cu transportul si biletul de intrare. Totodata, scapa de "stresul" specific unei intalniri fata in fata cu un consultant, pot studia oferta pe indelete si comod si, in doar 5-10 minute, pot afla detalii suplimentare si negocia in timp real pe chat, cu un reprezentant al ansamblului. Practic in maxim 20 de minute si cu costuri zero obtii informatii, detalii de finantare si pliante pe care altfel ti-ar fi trebuit ore intregi sa le aduni.

Despre Boreal Residence

Ansamblul rezidential, amplasat in zona Tomis Nord, pe DN2A - iesirea spre Ovidiu, cuprinde 153 de vile diferite. Casele sunt gata finisate, dotate cu parchet, gresie, faianta, geamuri termopan, obiecte sanitare si centrala termica individuala. Comunitatea Boreal numara aproape 140 de familii care si-au inceput o noua viata aici. In cartier sunt doua tipuri de vile pentru achizitionare: gama Junior - care imbina costurile reduse cu avantajele locuirii intr-un ansamblu rezidential, si gama Prestige - case destinate celor care pun accent pe un confort sporit prin dimensiunile generoase ale locuintei.

DESPRE IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR SA

Boreal Residence reprezinta investitia Impact Developer & Contractor SA pe piata imobiliara constanteana. Infiintata in 1991 prin subscriptie publica, compania Impact este cotata la Bursa de Valori Bucuresti. Compania, care a introdus conceptul de "ansamblu rezidenţial" in Romania, a dezvoltat pana acum, in 5 orase, 16 zone rezidentiale pentru mai mult de 2.000 de familii ce locuiesc in case si apartamente. Portofoliul este completat cu 25.000 de metri patrati de birouri si spatii comerciale, precum si de servicii de administrare complexe.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii