Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Conferinţa regională Consultanţa în România- Standarde Europene şi Aplicabilitate Locală AMCOR şi EuroTop Consulting

ro

25 Apr, 2012 00:32 888 Marime text

AMCOR (Asociaţia Consultanţilor în Management din România) şi EuroTop Consultingau deosebita plăcere să vă invite la Conferinţa Regională cu temaConsultanţa în România-Standarde Europene şi Aplicabilitate Locală. Evenimentul va avea loc pe data de14 mai 2012, în sala Cristal a hotelului Opera Plaza dinCluj-Napoca, începând cu ora14ººșiva fi precedat de o sesiune de certificare/recertificare CMC, care va începe la ora 8:30.

În anul 2012, AMCOR a împlinit 21 de ani pe piaţa de consultanţă în management din România. Prin intermediul conferinţei, Asociaţia şi partenerul său, EuroTop Consulting doresc să realizeze o radiografie a pieţei de consultanţă în management din România, insistând asupra experienţei şi asupra pregătirii profesionale pe care ar trebui să le aibă consultanţii în management.

În realizarea acestei radiografii vor fi implicaţi speakeri locali şi internaţionali cu o importantă reputaţie în domeniul consultanţei în management la nivel local, european şi global.

O analiză a pieţei de consultanţă în management din perspectiva standardelor europene va fi realizată de către dl. Brian ING, fost chairman ICMCI.

Dl. Petru LUHAN, deputat în Parlamentul European, va supune dezbaterii nevoia de calitate în serviciile de consultanţă pentru accesarea fondurilor europene, un subiect aprig dezbătut astăzi în România.

TemaProfesia de Consultant (în management)- probleme, tendinţe şi oportunităţi pe plan regionalva fi prezentată de către dl. Daniel DON, director AJOFM Cluj-Napoca.

Dl. Sorin CAIAN, preşedintele AMCOR, şi dna. Zsuzsanna FAZAKAS, director EuroTop Consulting, vor modera o discuţie liberă despre aşteptările organizaţiilor client de la consultanţa în management, dar şi despre posibilele tendinţe din acest domeniu de business.

Participarea la eveniment este gratuită, dar nu se asigură cazarea şi transportul participanţilor.

Vă rugăm să ne confirmaţi prezenţa dvs. pe e-mail, la adresateodora.buga@amcor.ro, până pe data de4 mai 2012. Pentru informaţii suplimentare privind evenimentul le puteţi contacta pe dna. Zsuzsanna FAZAKAS (EuroTop Consulting) sau pe dra. Alexandra PUŞCĂ (AMCOR). Sperăm că veţi onora invitaţia noastră şi aşteptăm cu interes confirmarea participării dumneavoastră.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii