Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - recycling fest

ro

15 Jul, 2012 17:07 1182 Marime text

In perioada 17-22 iulie la Costinesti si 3-5 august la Mamaia va avea loc pentru al treilea an consecutiv Recycling Fest - Maratonul EveryCanCounts.

Vara asta fiecare doza reciclata conteaza !

Sub sloganul : TU RECICLEZI , NOI TE PREMIEM ! in schimbul a 20 de doze goale vom oferi una plina de bere , bautura racoritoare sau energizant .

In Romania, aproximativ una din trei doze din aluminiu este reciclata , ceea ce reprezinta un total de 30% din dozele introduse pe piata ( raportat la cifrele din 2010 ).

Evenimentul doreste sa responsabilizeze turistii aflati in vacanta pe litoral prin actiuni de constientizare a beneficiilor pe care reciclarea dozelor din aluminiu le are asupra mediului in care traim si imbunatirea calitatii vietii.

EveryCanCounts este varianta romaneasca a programului preluat din Anglia si se adreseaza celor care actioneaza responsabil fata de mediul inconjurator si calitatea vietii, prin actiuni de CSR la nivelul organizatiilor si comunitatilor, "actorilor" implicati direct sau indirect in managementul deseurilor si nu in ultimul rand populatiei in ansamblu. Se refera in special la colectare in vederea reciclarii, atat la locul de munca cat si acasa sau " on the go " si este implementat in Romania de catre Asociatia Non Profit ALUCRO (www.everycancounts.ro )

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii