Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat - Forta Civica Constanta

ro

19 Jan, 2013 20:00 1108 Marime text

Sambata, 19 ianuarie ora 13.30, in sala mica a Casei de Cultura Constanta, a avut loc intalnirea membrilor si simpatizantilor Fortei Civice din municipiul Constanta.

La sedinta a participat conducerea judeteana a Fortei Civice Constanta, respectiv Presedintele, deputat Danut Culetu si membrii Biroului Judetean Mircea Iustian, Alexandru Sircu, Raif Aksoy, Olga Zeicu.

Ordinea de zi a sedintei a reprezentat-o identificarea membrilor activi si implicarea acestora in organizarea si dezvoltarea partidului pe cartiere in municipiul Constanta.

Majoritatea participantilor la sedinta si-au exprimat dorinta de a se implica activ in dezvoltarea viitoarei organizatii municipale a formatiunii politice conduse de Mihai Razvan Ungureanu.

De asemenea, in cadrul sedintei s-a stabilit sa se organizeze de catre domnul Danut Culetu si alte cadre didactice, respectiv economisti, dezbateri pe teme economice actuale, acestea fiind considerate importante pentru intelegerea situatiei economice reale a Romaniei, cat si expunerea perspectivei economice a judetului Constanta.

Duminica, 20 ianuarie ora 11, Presedintele Fortei Civice Constanta, deputat Danut Culetu si membrii Biroului Judetean s-au deplasat in municipiul Mangalia, unde a avut loc intalnirea cu Organizatia Fortei Civice Mangalia, condusa de Adrian Molaomer si secretarul general Dana Constantinescu.

La sedinta au participat membrii Fortei Civice Mangalia, dar si multi simpatizanti, locuitori ai municipiului Mangalia, care au pus in evidenta in cadrul sedintei problemele din municipiu la momentul actual, respectiv taxele si impozitele care le depasesc cu mult posibilitatile economice personale, cat si lipsa locurilor de munca si lipsa oricarei strategii in acest sens pe raza municipului Mangalia.

De asemenea, o parte din cetateni au solicitat sprijin legislativ prin amendamente la Buget pentru finalizarea unui centru de asistenta sociala pentru persoanele cu dizabilitati.

Forta Civica
Organizatia Judeteana Constanta

Secretar General

Alexandru Sircu

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii