Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:30 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presa CS Admar

ro

14 Jun, 2012 22:26 2706 Marime text

Sufletul unui fost sportiv si dorinta copiilor din sudul judetului Constanta de a face sport, m-au determinat ca in anul 2010 sa infiintez: Clubul Sportiv Admar Costinesti.

Desi infiintat de putin timp, am reusit sa initiem impreuna cu principalul nostru partener, Directia pentru Sport si Tineret Constanta, mai multe activitati sportive precum, Cupa Marii Negre la sah, dar si un turneu international de baschet juniori in decembrie 2010.

De asemenea, in anul 2010, luna mai, tot cu sprijinul Directiei Judetene de Sport si Tineret si Primaria Mangalia, am demarat pentru prima data in judetul Constanta, proiectul „Sa crestem sanatos", un proiect initiat de Federatia Romana de Baschet la nivelul intregii tari, in sase gradinite din Mangalia, unde copii au avut placerea sa cunoasca cate putin din tainele acestui sport, sub indrumarea unui mare baschetbalist roman, Virgil Stanescu si Zvetlana Dragusin, o fosta mare baschetbalista si actualmente antrenor si coordonator la F.R. Baschet.

Fiecare gradinita a fost dotata cu panouri si mingi de baschet. Proiectul s-a bucurat de un mare succes si va fi continuat in perioada imediat urmatoare si in alte gradinite din Constanta, Eforie, Tuzla si Costinesti, dorind ca un numar tot mai mare de copii sa faca sport, asigurindu-le mai departe, conditii de pregatire si continuitate in drumul catre performanta.

Doresc pe aceasta cale, sa le multumesc tuturor celor implicati in acest proiect, personal Doamnei Elena Frincu, care a imbratisat cu mare dragoste demararea lui in judetul Constanta.

Va asteptam sa va alaturati echipei CS Admar in promovarea si implementarea proiectelor sportive.

PRESEDINTE

LUCIAN NEDELESCU

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Madalina Stanescu 30 Jun, 2012 09:39 Va felicit pentru initiativa, pasiunea pentru sport si dorinta de a implica cat mai multi copii in diverse activitati sportive, cat si pentru realul ajutor pe care il aduceti cazurilor sociale, dand astfel sanse egale tuturor celor care doresc sa faca performanta sau doar sa aiba un stil de viata mai sanatos. Suntem alaturi de club si vom sprijini initiativele viitoare pe care le asteptam cu nerabdare. Va multumim pentru tot ceea ce faceti pentru copiii nostri.