Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:56 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

City Park Mall te infrumuseţează la tombola frumuseţii

ro

08 Mar, 2011 17:43 1077 Marime text
Tot ce ai visat vreodata: botox, acid hialuronic, tratamente- estetica dentara, abonamente coafor, manichiura pedichiura, spa, martisoare de aur- iar lista continua -

Constanta, 8 martie 2011. City Park Mall sarbatoreste sosirea primaverii intr- un mod original. In primul rand are straie noi, si va intampina cu vestitul snur de Martisor inca de la intrare. Acesta se apropie de circa 1.000 metri liniari, iar la realizarea acestuia a participat o echipa de peste 30 oameni, pentru ca toti constantenii sa primeasca din partea noastra un urias martisor- care sa le vesteasca o primavara cat mai frumoasa! Pe langa aceasta, sarbatoreste si luna Frumusetii si a Femeii prin intermediul unei noi tombole- in care surprizele se tin lant.

In fiecare zi, poti chiar tu fi castigatorul unui premiu pus in joc. Acum, la City Park Mall orice vis poate deveni realitate. Ti-ai dorit buze mai mari? Acum iti oferim sedinte cu botox si acid hialuronic. Ti-ai dorit dinti mai albi, mai sanatosi? Ti-am pus la dispozitie unul dintre cei mai renumiti medici stomatologici din Constanta.

Vrei sa te simti rasfatata cu impachetare in ciocolata sau SPA, fitness, abonamente la coafor, manichiura- pedichiura sau sa arati ca o Regina a frumusetii- in urma unui machiaj profesionist? Atunci trebuie sa vii la City Park Mall si sa faci cumparaturi de minim 200 lei.

Sorin Scintei, Directorul General al City Park Mall a declarat: "Luna Martie, pentru noi este o luna speciala. Sarbatorim Femeia, sarbatorim Frumusetea, sarbatorim Gingasia si rasplatim tóate clientele ce vin in City Park Mall. Vom oferi flori, premii surprize si multe martisoare din aur, car esperam sa transforme aceasta zi ".

Va asteptam cu drag la City Park Mall, unde pe langa shopping, puteti petrece timpul liber alaturi de cei dragi!

###

City Park Mall din Constanţa este situat în Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116 C, în zona de nord a oraşului Constanţa, în Parcul Municipal, pe malul lacului Tăbăcărie. City Park Mall este delimitat de două bulevarde principale şi are vizibilitate foarte bună şi acces uşor, prin reţeaua extinsă de mijloace de transport din vecinătate. Construcţia City Park Mall a fost anunţată în martie 2006, iar lucrările au fost finalizate în luna mai 2008.

City Park Mall of Constanţa a fost inaugurat în luna mai 2008 şi este cel mai grandios proiect de shopping, leisure & entertainment din oraşul Constanţa, rezultatul unei investiţii de aproape 70 de milioane de euro, care a generat peste 1.500 de locuri de muncă şi a devenit un reper important, atât pentru locuitorii oraşului, cât şi pentru turişti.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii