Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Celelalte Cuvinte - 30 de ani" - biletele la preţ promoţional- sold out!

ro

19 Oct, 2011 22:37 689 Marime text

Biletele la preţ promoţional puse în vânzare pentru concertul „Celelalte Cuvinte - 30 de ani" din data de 8 decembrie, la Sala Palatului, s-au epuizat în cursul zilei de astăzi.

În reţeau Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti) si online pe www.eventim.ro mai sunt disponibile bilete la preţul normal de 50 de lei - categoria IV, 70 de lei - categoria III, 90 de lei - categoria II si 130 de lei - categoria I.

La 30 de ani de la înfiinţare, trupa Celelalte Cuvinte pleacă la întâlnirea cu fanii din toată ţara, mulţumindu-le, în acest fel, pentru fidelitatea cu care îi susţin de 3 decenii.

Turneul naţional Celelalte Cuvinte cuprinde 12 oraşe - începe pe 4 noiembrie la Oradea, trece prin Cluj, Sibiu, Timişoara, Reşiţa, Constanţa, Galaţi, Buzău, Iaşi, Braşov, Târgovişte şi se încheie la Bucureşti, pe 8 decembrie, la Sala Palatului, cu un spectacol-concert pe măsura trupei şi a vârstei.

Călin Pop, Marcel Breazu, Tiberiu Pop, Leontin Iovan şi Ovidiu Roşu se pregătesc pentru întâlnirea cu fanii din toată ţara, cărora le vor spune, în stil propriu, povestea celor 30 de ani.

Un concert prezentat de Mişcarea de Rezistenţă

Susţinut de Farmexpert

Recomandat de Rock Fm

Parteneri: News Outdoor, Hotel Răzvan, Proges, BuBu Booking House, admirabil.net

Parteneri media: Jurnalul Naţional, Ring, Şapte Seri, Zile şi Nopţi, Realitatea.net, VoxPublica, Metalhead.ro, Bestmusic.ro, metropotam.ro, Iconcert.ro, Port.ro, Maximum Rock, Metalfan.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii