Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:23 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Carnavalul", proiect susţinut de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa

ro

11 Feb, 2013 14:27 1004 Marime text

Sfârşitul acesta de săptămână a fost unul în care copiii au fost invitaţi să participe la prima ediţie a proiectului "Carnavalul", proiect derulat de Fundaţia Giovanni Bosco cu sprijinul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa. Intenţia organizatorilor a fost aceea de a le oferi copiilor premisele pentru a-şi manifesta spiritul artistic şi a-şi dezvolta creativitatea prin crearea maştilor necesare lor în momentele artistice susţinute, dar şi printr-o paradă a celor mai frumoase şi mai minuţioase costume de paradă.

"Ne bucură şi ne încântă, cu atât mai mult cu cât a fost un proiect dedicat copiilor şi tinerilor, să susţinem asemenea iniţiative! Este de salutat faptul că s-au alăturat proiectului nostru peste 100 de tineri participanţi, iar dedicarea cu care au reuşit să-şi croiască singuri atât costumele, cât şi măştile folosite în scurtele moment artistice pe care tot ei le-au susţinut, sunt lăudabile! Acesta este motivul principal pentru care vom fi şi pe viitor alături de partenerii noştri de proiect, atunci când vor mai derula asemenea proiecte!", a declarat domnul Claudiu Teliceanu, directorul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.

În final evenimentului, toţi tinerii participanţi au primit diplome din partea organizatorilor în aplauzele spectatorilor.

Marian Ţuţuianu

Consilier Tineret

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii