Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:32 13 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul European al sutelor de premii Pariază şi real,- te premiază!

ro

17 May, 2012 18:32 419 Marime text

Bucureşti, 17 mai 2012: Până pe 19 iunie a.c., clienţii raioanelor de electronice şi electrocasnice ai magazinelor real,- sunt provocaţi la un concurs fără precedent, cu premii consistente în aparatură electronică de marcă şi excursii.

Toţi clienţii real,- care cumpără orice produs electronic sau electrocasnic (inclusiv accesorii, de ex.: cabluri, căşti, saci pentru aspirator, mufe etc.) din magazinele reţelei sunt invitaţi să intre în cursa pentru premii. Singura condiţie este să parieze pe numele viitoarei campioane europene, care va fi stabilită în urma finalei de pe Stadionul Olimpic din Kiev, de pe 1 iulie. Premiile puse la bătaie, in valoare totală de 308 530 lei, vor stârni atenţia tuturor iubitorilor de fotbal şi cumpărături:

 100 de televizoare Samsung 32'

 100 de DVD-playere Philips

 100 de aparate foto Nikon COOLPIX L25

 100 de camere video Benq M23

 100 de seturi constând în consolă WII - NINTENDO, Mario Card şi volan

10 excursii în ţara câştigătoare a Campionatului European

„Chiar dacă echipa naţională nu s-a calificat, cu siguranţă că iubitorii sportului rege vor urmări cu un mare interes campionatul. Microbiştii români pot câştiga unul dintre aceste sute de premii extraordinare cu minim de efort. Practic, oricine poate participa şi câştiga produse electronice de calitate excepţională, sub mărcile de prestigiu ale unor producători renumiţi, plus excursiile de vis într-o ţară pe care o vom afla pe 1 iulie. Spania, Italia, Anglia, Franţa, Germania? În lipsa echipei noastre naţionale, fiecare suporter va avea motive suplimentare de emoţii şi suspans fotbalistic, care aduc sarea şi piperul acestui fenomen global, atât de îndrăgit", a spus Eugen Mihai, Marketing Manager la real,- Hypermarket Romania.

Taloanele de participare la tombola se primesc direct la casa de marcat, la achiziţionarea oricărui produs dintre cele participante. Regulamentul campaniei este disponibil gratuit oricărui solicitant la Biroul de Informaţii pentru Clienţi şi pe: www.real.ro.

Tragerea la sorţi a premiilor va avea loc în incinta magazinului real,- Pallady, conform regulamentului, pe data de 4 iulie 2012.

Notă pentru editori:

Despre real,-

real,- Hypermarket România s-a lansat oficial în martie 2006 şi operează 24 de magazine pe piaţa locală în 18 oraşe din ţară (4 în Bucureşti, câte 2 în Timişoara, Oradea şi Constanţa şi câte unul în Arad, Baia Mare, Satu Mare, Cluj-Napoca, Deva, Sibiu, Târgu Mureş, Braşov, Suceava, Bacău, Galaţi, Ploieşti, Piteşti şi Craiova. Reţeaua magazinelor real,- comercializează aproximativ 70.000 de produse alimentare şi nealimentare, provenind de la peste 1.700 de furnizori, dintre care 90% sunt din România.

real,- Hypermarket România

Departamentul de Comunicare Corporatistă şi PR

Ti-a placut articolul?

Comentarii