Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:27 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania socială „Gift of Giving"- 21 decembrie 2012

ro

20 Dec, 2012 23:45 1032 Marime text

În cadrul Christmas Shopping Event, Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultură Constanta organizează vineri, 21 decembrie 2012, campania socialăGift of Giving", în cadrul căreia va oferi pachete cadou de Crăciun, cu jucării si dulciuri, la 100 de copii aflati în îngrijirea asistentilor maternali, din oras si din judetul Constanta. Cei mici vor primi darurile la Maritimo Shopping Center, începând cu ora 14.00, în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe scena amplasată la intrarea principală în centrul comercial, unde se vor putea apoi bucura de un concert de colinde.

Campania „Gift of Giving" este completată de Sacul lui Mos Crăciun, în care orice părinte si copil poate dona, vineri, un mic dar, din obiectele personale.

Christmas Shopping Event si-a deschis portile pe data de 14 decembrie si continuă până duminică, 23 decembrie, ora 22.00, la Maritimo Shopping Center Constanta.

Aflat la prima editie, acest eveniment - concept inovator a fost proiectat pentru a veni în întâmpinarea celor aflaţi în căutarea unor cadouri Premium, în preajma sărbătorilor de iarnă. Producători, importatori, distribuitori si retaileri online din tară si din oras completează oferta cadourilor de sărbători de pe piata constănteană cu o colectie de pachete atractive sub aspectul imaginii, calităţii şi originalităţii, care poate fi abordată direct de consumatori exclusiv în cadrul actiunii.

Christmas Shopping Event pune la dispoziţia vizitatorilor o generoasă ofertă de cadouri business, personale şi de casă, într-o varietate de produse ce satisfac cele mai rafinate gusturi.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii