Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:09 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brother prezintă cele mai noi soluții de printare profesională în roadshow-ul național "Speed Up Your Business"

ro

16 Oct, 2012 20:55 674 Marime text

Noile soluții avansate de printare și scanare pun accentul pe eficienţă, conectivitate şi mobilitate

Roadshow-ul Brother ajunge în Constanța, Timișoara, Oradea, Cluj-Napoca, Iași, Craiova și Brașov începând cu 18 octombrie

București, 15 octombrie: Brother prezintă noua serie de echipamente profesionale de printare şi scanare, în cadrul roadshow-ului "Speed Up Your Business," în 7 orașe din țară, în perioada 18 octombrie - 14 noiembrie.

Cele mai noi soluţii Brother dedicate companiilor - imprimante laser și all-in-one, dar și soluții avansate de imprimare inkjet, scanare, imprimare mobilă și de etichetat - vor ajunge în ţară astfel:

Ø Constanţa - 18 octombrie, Hotel Golden Tulip Mamaia

Ø Timişoara - 23 octombrie, Hotel NH Timişoara

Ø Oradea - 25 octombrie, Hotel Continental Forum Oradea

Ø Cluj-Napoca - 30 octombrie, Hotel Golden Tulip Ana Dome

Ø Iaşi - 1 noiembrie, Hotel Ramada

Ø Craiova - 8 noiembrie, Hotel Helin

Ø Brașov - 14 noiembrie, Hotel Ambient

Evenimentele sunt cu începere de la ora 10:30 în fiecare dintre locații, accesul fiind gratuit.

"Soluţiile Brother sunt destinate oricărui tip de afacere locală, iar prin roadshow-ul naţional din această toamnă ne propunem să demonstrăm partenerilor şi clienţilor atât performanţele ridicate ale noii game de imprimante, scannere şi soluţii de etichetat, cât şi aplicabilitatea concretă a produselor noastre. Eficienţa, conectivitatea şi mobilitatea sunt principalele avantaje de care dispun soluţiile pe care Brother le propune în 2012 afacerilor din România", declară Monica Otlacan, National Sales Manager Brother.

În cadrul roadshow-ului, participanţii vor avea acces atât la informații despre cum își pot eficientiza activitatea prin intermediul noilor soluții, cât și la sesiuni demo. Astfel, clienții și partenerii Brother vor putea testa sub îndrumarea specialiștilor companiei soluțiile inovatoare care satisfac exigenţele oricărui tip de afacere. Mai mult, participanţii la evenimentele din ţară vor putea afla detalii despre cum soluţiile integrate Brother oferă performanţe sporite şi, simultan, scad costul total de utilizare a echipamentelor profesionale.

Despre Brother

Brother este unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare şi comunicare. Fondată în anul 1908 în Japonia, compania a intrat pe piața din Europa în 1958, prima unitate de producție fiind deschisă în Dublin. În prezent, compania își desfășoară activitatea în 40 de state, iar produsele sale sunt comercializate în peste 100 de țări la nivel mondial. La nivel mondial, Brother are peste 30,000 de angajați.

Brother Europa are în prezent reprezentanțe de vânzări în 19 state europene, sediul central al companiei în Europa fiind în Manchester, Marea Britanie. În România, compania este prezentă din 2004 cu un birou de reprezentanță locală.

Pe segmentul de piaţă al echipamentelor multifuncţionale laser monocrom, Brother este lider de piaţă tradiţional în Europa. Calitatea, preţurile avantajoase, programele de marketing, distribuţie şi service la nivel local, grija pentru protecţia mediului şi permanenta atenție față de clienţi, sunt atribute care asigură succesul Brother în Europa. Produsele Brother se bazează pe tehnologie proprietară care este dezvoltată, produsă şi distribuită în proporţie de 100% in-house. Brother deţine o serie de certificări internaţionale de renume precum "Energy Star", "der Blauer Engel" şi "Ecomark".

www.brother.com

www.brother.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii