Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Baietii de la Animal X au haine Emporio Armani de 10.000 de euro!

ro

23 May, 2012 21:47 1037 Marime text

Au ajuns din nou in atentia fanilor careii asteptau cu proiecte noi, iar de doua luni apar peste tot, atat in presa, cat si la cele mai in voga emisiuni mondene. Luna mai este luna lor, caci au implinit 13 ani de cariera. Au ajuns la maturitatea muzicala si au un look fresh si tinute care se potrivesc de minune cu noul lor stil vestimentar si muzical. Baietii de la Animal X au haine noi, de 10.000 de euro si acest lucru se datoreaza colaborarii pe care au pus-o la cale cu Emporio Armani, caci in luna mai au fost sustinuti din punct de vedere vestimentar de brand-ul mai sus mentionat. Atat la evenimentele aniversare, cat si la aparitiile tv, Emporio Armani are grija de Animal X!

"Am apreciat combinatiile neasteptate si nota lejera a hainelor colectiei Emporio Armani primavara - vara 2012, un nou look, in pas cu revenirea noastra dinamica", spune Serban, alias Hiena de la Animal X.

"Aceasta colaborare este prima din seria initiata de catre Emporio Armani, ce va desfasura un proiect mai amplu in care vor fi implicate mai multe vedete locale", a declarat Karina Staron, Brand Manager Emporio Armani.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii