Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:49 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aseara, magistralul Gheorghe Zamfir a concertat cu lacrimi in ochi la Festivalul National al Cantecului si Dansului Popular Romanesc

ro

01 Sep, 2011 23:07 1886 Marime text

dsc05134_resize.jpgIeri seara, intreaga suflare ce a umplut la refuz Teatrul de vara "Soveja" din Constanta, in prima zi a Festivalului National al Cantecului si Dansului Popular Romanesc (manifestare cunoscuta drept Festivalul Mamaia Folclorica), a plans odata cu Gheorghe Zamfir.

Invitat special al maestrului Dumitru Farcas, Zamfir, cel mai cunoscut muzician roman pe intreg mapamondul, a sensibilizat cu vocea si naiul sau audienta pina la lacrimi. Artistul a venit insotit de iubita sa, solista Nicoleta Beca, de asemenea invitata in concert. Pe linga participantii la concursul propriu-zis, care se afla in competitie pentru trofeul festivalului, in valoare de 6000 euro, in acesta seara vor canta si incanta publicul Floarea Calotă, Ion Ghiţulescu, Nineta Popa, Vasilica Dinu, Maria Murgoci, Nicolae Rotaru, Chiamiran Chivu, Zorina Bălan, Paul Gheorghe, Florentin Feraru, Ioana Calotă şi Ansamblul Folcloric "Periniţa". Maine, in ultima seara a spectacolului concurs, Mioara Velicu, Laura Lavric, Maria Butaciu, Dan Doboş, Cornelia Ciobanu, Alexandru Bradatan, Angelica Flutur, Roberta Chicoş, Viorica Macovei, care are detine si rolul de gazda a manifestarii.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii