Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:23 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Animal X revine in forta, cu inca o balada, "Doar tu si eu"

ro

01 Mar, 2012 20:04 898 Marime text

Dupa 13 ani de la infiintare, trupa Animal X revine din nou in atentia publicului. Nu le-a placut niciodata sa apara fara motiv. Iar acum vin cu multe noutati pentru fani. Dupa "Nisip purtat de vant", mega hit-ul care a cucerit publicul in 2008, Trupa Animal X a lansat single-ul "Unii dintre noi" in 2011, in colaborare cu J.Yolo, iar acum au o piesa noua care va fi cu siguranta foarte bine primita de public, si un videoclip care le poarta amprenta in totalitate.

«In ultima vreme am aparut destul de rar in presa si la televizor, pentru ca vrem sa o facem doar atunci cand avem ceva de spus sau de promovat. Acum lansam o piesa noua- "Doar tu si eu"», spune Tzapu.

Melodia "Doar tu si eu" este o balada conceputa in totalitate de Animal X, iar videoclipul piesei a fost filmat la Club Elephant din Centrul Vechi si este prima productie video integrala la X Music & Video. Cadrele cu modelul au fost filmate vara trecuta, iar clipul a fost regizat de catre bassist-ul trupei, Cercel Lazar (Tzapu), el avand deja la activ cateva premii de regie pentru scurtmetrajul "My homemade sunset". Cat priveste costurile noului clip, ei bine, baietii de la Animal X s-au descurcat singuri de aceasta data. Dar, asa se intampla cand stii sa faci de toate. "Noul clip, fiind realizat in "curtea" noastra a necesitat un efort financiar considerabil mai mic. A fost un challenge pentru noi productia acestui clip", spune Serban.

Chiar daca n-au mai aparut in presa, baietii de la Animal X n-au stat degeaba. In perioada 2010-2011, ei au avut peste 100 de concerte si au lucrat de zor la piesele concepute in Ibiza in vara anului 2010. «Piesele sunt finalizate si putem spune ca avem material cat pentru 3 albume, asa ca vom fi destul de prezenti anul acesta pe scena romaneasca, stay tuned!», spune Hiena.

Povestea ANIMAL X, a inceput in urma cu 13 ani la Constanta. Erau trei baieti simpli pe care i-a unit intai de toate pasiunea pentru break-dance. Apoi melodiile lor au facut istorie in muzica romaneasca. Ei sunt cei care au readus break-dance-ul in Romania, au avut cel mai mare fan-club din istoria trupelor romanesti si au stabilit recorduri ce nici pana acum nu au fost egalate.Acum, trupa Animal X, in formula de 5 membri este pregatita sa cucereasca publicul cu melodii noi si "de suflet", asa cum v-a obisnuit de-a lungul timpului.

Membrii trupei ANIMAL X:

 Șerban Miron Copot (Hiena) - 1981 - voce

 Laurențiu Penca (Vierme) - 1983 - voce2, sintetizator

 George Valentin Belu (Martzianu) - 1983 - chitara

 Lazar Cercel (Tzapu) - 1981 - bass

 Alexandru Ivanus (Greiere) - 29 septembrie 1986 - tobe

Premii importante

2001 - premiul "Cea mai buna trupa dance" la Festivalul Mamaia

2001 - premiul "Cel mai bun artist dance" la Premiile Industriei Muzicale

2002 - primul premiu MTV European Music Awards din Romania

2003 - premiul pentru "Cel mai bun album" la premiile MTV România

2006 - premiul "Best Featuring" la Romanian Top Hits

2008 - premiul "Best Rock" la Romanian Top Hits

Detalii despre trupa pe: http://www.animalx.org/

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii