Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:27 07 03 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Amna va cânta cu Enrique Iglesias al Columbiei!

ro

17 Aug, 2012 23:07 963 Marime text

Video: http://www.youtube.com/watch?v=QOVC-mgoxgo

După ce Inna a cucerit publicul din Mexic, Amna se face acum să facă o impresie frumoasă tocmai în Columbia. Hitul Amnei, "Tell Me Why", a dominat topurile din Venezuela, Columbia și Argentina luni la rând, iar românca face acum primii pași seriosi spre o carieră în America Latină.

Amna a primit propunerea de a cânta împreună cu columbianul Mauricio Rivera, un adevărat sex-symbol în țara lui.

Bazele colaborării s-au pus în Spania, la Primavera Pop 40 Principales, un eveniment muzical de renume din Madrid, la care au fost invitați atât Amna cât și Mauricio Rivera.

Cei doi au înregistrat piesa "Hey Ho", care va fi lansată săptămâna viitoare în Columbia, împreună cu un videoclip.

"Pe Mauricio îl poți compara în America Latină cu Enrique Iglesias. Este columbian de origine, însă a depășit de multă vreme granițele țării sale. Lui i-a plăcut foarte mult piesa <Tell Me Why> și i s-a părut exotic să facă un featuring cu o româncă", declară Amna.

Piesa care punctează colaborarea Amnei cu Rivera va avea premiera în Columbia, iar o parte din videoclip a fost filmat în România.

"În clipul piesei o să apar și eu, însă scenele mele le-am filmat pe cromă la București. Totul va fi montat în Columbia, iar clipul și piesa vor fi lansate apoi și la noi. Mauricio este convins ca < Hey Ho> va fi mare hit în Columbia, iar în toamna aceasta s-ar putea sa susțin câteva show-uri și acolo", declară Amna.

Mauricio este unul dintre cei mai curtați bărbați din America Latina, iar Amna recunoaste ca acesta poate sa fie sarmant cand vrea sa obtina ceva

"Mauricio este sexy și șarmant, iar dacă vrea o femeie știe ce trebuie să facă ca s-o cucerească. Eu prefer însă să nu-mi pierd capul după el și să mă limitez la o simplă colaborare profesională", mai spune Amna.

Ti-a placut articolul?

Comentarii