Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:56 07 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Activitati MAI cu ocazia Mărţişorului şi a Zilei de 8 martie

ro

28 Feb, 2013 19:43 881 Marime text

Cu ocazia Mărţişorului şi a Zilei de 8 martie, structurile Ministerului Afacerilor Interne organizează o serie de manifestări publice dedicate femeilor.

În ziua de vineri, 1 martie a.c., în cadrul unei acţiuni devenite deja tradiţie, ofiţerii Inspectoratului General al Poliţiei Române (Direcţia Rutieră, Brigada Rutieră şi Institutul de Cercetare şi Prevenire a Criminalitaţii) vor oferi mărţisoare doamnelor şi domnişoarelor din Bucureşti. La acţiune vor participa, de asemenea, artişti cunoscuţi şi vedete de televiziune.

Joi, 7 martie, în poligonul de tragere al Inspectoratului General al Jandarmeriei Române, se va desfăşura CUPA „8 MARTIE" LA TIR, la proba pistol, cu participarea personalului feminin din cadrul structurilor M.A.I- garnizoana Bucureşti şi a jurnalistelor acreditate pe lângă M.A.I.

În aceaşi zi, începând cu ora 18:00, în Sala „Nichita Stănescu" a Centrului Cultural al M.A.I., ansamblul „Ciocârlia" organizează spectacolul de muzică populară „Femeia, primăvara vieţii", la care intrarea este liberă.

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii, 8 martie, în parcul Cişmigiu, Centrul Cultural al M.A.I. organizează, în parteneriat cu Primăria Municipiului Bucureşti şi Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, un concert de muzică de fanfară.

Totodată, la sediul Centrului Cultural al M.A.I., este deschisă publicului larg o expoziţie de picturi şi goblenuri, realizate de două angajate ale Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Cu prilejul Zilei Mărţişorului şi a Zilei Internaţionale a Femeii, conducerea şi angajaţii Ministerului Afacerilor Interne urează tuturor doamnelor şi domnişoarelor fericire, sănătate şi multe împliniri!

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii