Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A inceput cea mai mare expozitie canina organizata in Romania, la Bucuresti, in perioada 4 - 7 octombrie 2012!

ro

05 Oct, 2012 19:15 1544 Marime text

Ramona Badescu si Gheorghe Zamfir sunt invitatii speciali ai marii finale!

European Dog Show 2012 - Campionatul European al cainilor de rasa se desfasoara la Bucuresti in intervalul 4-7 octombrie 2012, la Romexpo, incepand cu ora 10.00.

Acest eveniment unic organizat anul acesta in Romania, la Bucuresti va atrage in cele patru zile ale competitiei un numar de 8700 de caini de rasa din Europa, Asia si cele doua Americi. In cadrul manifestarilor vor fi prezente peste 280 de rase ce vor fi arbitrate zilnic de o echipa de 81 de arbitrii faimosi din intreaga lume.

Programul competitiilor a debutat in ziua de 4 octombrie cu o expozitie internationala organizata de catre Asociatia Chinologica Metropolitana Bucuresti, expozitie intitulata

«Bucharest Winner» si care va gazdui si prestigioasa expozitie mondiala de terrieri «Interra».

Aceasta manifestare a adunat 2500 de exemplare canine care au fost arbitrate ieri, pe 4 octombrie, in 30 de ringuri.

Tot ieri, data ce a marcat Ziua Mondiala a Animalelor, a avut loc la Romexpo, in centrul de presa al complexului, conferinta precum si deschiderea oficiala a manifestarii.

La eveniment vor fi prezente personalităţi precum domnul Cristian Rizea - deputat, Paula Iacob - avocat, Liviu Pop şi Rovana Plumb - miniştri în Guvernul României, Gheorghe Zamfir, Ramona Bădescu, Marius Marinescu, precum şi numeroase personalităţi ale Federaţiei pentru Protectia Animalelor şi Mediului, ale Asociaţiei Chinologice Române, invitaţi importanţi din ţară şi străinatate. Cu acest prilej Asociatia Chinologica Romana are placerea de a face public parteneriatul cu Federatia Pentru Protectia Animalelor si Mediului a carui presedinte de onoare este domnul Marius Marinescu, initiatorul Legii nr.9/2008 pentru protectia animalelor.

Zilele de 5, 6 si 7 octombrie vor fi dedicate Campionatului European 2012. In cele trei zile ale prestigioasei competitii se vor arbitra zilnic in jur de 2100 exemplare canine din diverse rase. Zilnic programul in ringul central din pavilionul A de la Romexpo va incepe la ore 16:00 si cu acest prilej se vor desemna cele mai frumoase exemplare ce vor concura in marea finala ce va avea loc duminica, 7 octombrie, cand se vor desemna cele mai frumoase trei exemplare ale Expozitiei Europene 2012. Invitatii speciali ai marii finale de duminica vor fi marele nostru artist Gheorghe Zamfir si Ramona Badescu, precum si numeroase alte personalitati ale vietii publice din Romania!

Pe durata celor patru zile de expozitie in pavilionul central de la Romexpo vizitatorii vor avea ocazia sa urmareasca spectaculoase demonstratii de dresaj, dog dancing, agility, prezentari de rase si Junior handling (competitie dedicata tinerilor prezentatori de cani cu varsta intre 10 si 17 ani). Programul zilnic va incepe la orele 10:00 si se va termina in jurul orelor 19:30.

Parteneri

Partenerul principal al evenimentului va fi «Eukanuba» care dealtfel a decis sa organizeze sambata 6 ocombrie 2012, in cadrul Expozitiei Europene de la Bucuresti si finala pentru Europa a «Eukanuba World Dog Chalange» una dintre cele mai prestigioase competiti mondiale pentru cainii de rasa. Astfel, incapand cu ora 18:00 veti avea ocazia sambata sa vedeti finalistii desemnati de toate natiunile Europeipentru aceasta competitie!

Partenerii media

Partenerii media ai evenimentului sunt « Our Dogs»- Marea Britanie, partenerul nostru international principal, «Hot Dog Magazine»- Rusia, revista «Chinologia», publicatie romaneasca relizata in colaborare cu noi, Asociatia Chinologica Romana si al carui prim numar va fi lansat cu prilejul Expozitiei Europene, RomaniaTV

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii