Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:00 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

3 luni gratuit pentru clienţii UPC online

ro

03 Feb, 2011 00:06 1320 Marime text
Bucureşti, 2 februarie 2011 - UPC România are, începând cu 1 februarie, o ofertă specială dedicatã exclusiv clienţilor care se abonează online la serviciile UPC. Astfel, clienţii care vor comanda de pe site-ul www.upc.ro, vor primi 3 luni gratuit orice serviciu nou UPC, la încheierea unui abonament pe 1 an.

„Prin lansarea acestei oferte speciale, am venit în întâmpinarea clienţilor care îşi doresc disponibilitate, flexibilitate, şi în plus pot beneficia de promoţii şi oferte mai avantajoase dedicate canalului online, la care au acces 24/ 7. Prin intermediul portal-ului nostru, clientii UPC au posibilitatea de a cumpãra toate produsele şi serviciile UPC", declarã Irina Bucurenciu, Online Manager.

Prin intermediul website-ului UPC, clientii pot comanda orice produs din portofoliul UPC: serviciul de televiziune, internet cu viteza de download de până la 25 Mbps şi convorbiri telefonice gratuite şi nelimitate. Mai multe detalii găsiţi pe site-ul www.upc.ro.

Promoţia exclusiv online se desfăşoară pe parcursul lunii februarie 2011 şi este valabilă pentru toţi clienţii care optează pentru achiziţionarea oricarui serviciu nou de televiziune digitalã, Internet sau telefonie, precum şi pentru cei care aleg să treacă de la televiziunea analogicã la cea digitalã, pentru contractele semnate pe o perioadă de 1 an. Oferta este disponibilã atât pentru clienţii existenţi, cât şi pentru clienţii noi.

Informaţii suplimentare despre UPC

UPC România este una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din ţara noastră. Reţelele UPC România deservesc, în acest moment, peste 1.156.000 de clienţi în 200 oraşe. Potrivit viziunii companiei, această lume fascinantă si complexa în care trăim trebuie să fie accesibilă tuturor. Cei 10.000 de angajaţi UPC din Europa dau viaţă viziunii companiei prin simplitatea şi căldura umană care se regăsesc în fiecare din acţiunile lor. UPC România este afiliată la Liberty Global, Inc. (www.upc.ro)

Liberty Global, Inc. este liderul industriei mondiale de comunicaţii prin cablu oferind servicii avansate de video, voce şi internet în bandă largă, pentru a-şi conecta clienţii la lumea informaţiei, a comunicării şi a divertismentului. La data de 30 septembrie 2010, LGI oferea servicii de înaltă calitate, către aproximativ 18 milioane de clienţi din 14 ţări, în principal în Europa, Chile şi Australia. Liberty Global, Inc. deţine acţiuni în companii de distribuţie de programe şi conţinut media, cum este Chellomedia în Europa. (www.lgi.com)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii