Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:32 12 12 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grupul informal de tineri Future Vision - Eveniment final

ro

15 Aug, 2013 15:32 631 Marime text
Grupul Informal de tineri Future Vision, format din voluntari ai fundației World Vision România, va desfășura marți, 20.08.2013, în Club DOORS (zona Gară), ora 20.00, evenimentul final de închidere a proiectului “0 Discriminare, 100% Participare!”, finanțat prin Programul Tineret în Acțiune.

Alături de cei cinci membri ai grupului informal, organizatori ai evenimentului, vor participa alți 12 tineri voluntari din județul Constanța, precum și partenerii grupului, respectiv reprezentanți ai Fundației World Vision - Biroul Zonal Constanța, Palatul Copiilor, etc...
Proiectul “0 Discriminare, 100% Participare!” a fost implementat de Grupul Informal de tineri Future Vision în perioada 01.02.2013 – 30.07.2013 și a avut scopul de a încuraja toleranța, deschiderea și acceptarea socială în rândul comunităților locale din Județul Constanța față de grupurile vulnerabile și dezvoltarea premiselor de integrare socială, educațională și economică a acestora.

Principalele activități ale proiectului au fost:
Workshop-ul “Împreună combatem discriminarea!”;
Piesa de Teatru Forum “Spune NU discriminării!”;
Focus-Grup la postul de radio local, Radio Vacanța;

Activități sportive pe plajă, derulate în perioada 06.07.2013 – 30.07.2013, pe plaja Cleopatra din stațiunea Mamaia.
În cadrul acestui eveniment final, membrii grupului vor obține un certificat  Youthpass pentru certificarea competențelor dobândite, proces facilitat cu sprijinul îndrumătorului proiectului. De asemenea, fiecare participant la activitățile proiectului va reflecta asupra lecțiilor și experiențelor trăite în această perioadă.
Toate aceste activități au avut ca  scop atât promovarea egalității și toleranței în rândul tinerilor constănțeni cu privire la cei aflați în risc social, cât și de a-i ajuta pe tinerii direct implicați să se dezvolte personal și profesional.

Ti-a placut articolul?

Comentarii