Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prefectul Claudiu-Iorga Palaz a aprobat procedura privind activitatea secretariatului tehnic permanent al CJSU

ro

14 Mar, 2010 22:27 1511 Marime text
Pentru asigurarea operativităţii şi rigurozităţii în organizarea, pregătirea şi desfăşurarea şedinţelor ordinare şi extraordinare ale Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, prefectul Claudiu-Iorga Palaz a aprobat Procedura privind activitatea secretariatului tehnic permanent, ce stabileşte un set unitar de reguli prin care se reglementează această activitate.

„În cazul unor stări potenţial generatoare de situaţii de urgenţă sau a unor situaţii de urgenţă, se impune ca toţi factorii cu responsabilităţi în acest domeniu să acţioneze prompt şi profesionist, astfel încât eventualele riscuri să fie minimalizate şi prevenite în timp record, iar deciziile care se iau să fie asumate de către toţii membrii Comitetului Judeţean. Experienţa a demonstrat că au fost cazuri în care nu a existat o sincronizare perfectă a acţiunilor în gestionarea situaţiilor critice. Procedura pe care am elaborat-o reprezintă un reper concret pentru managementul situaţiilor de urgenţă şi stabileşte în mod clar atribuţiile Secretariatului Tehnic Permanent, astfel încât să nu mai existe necorelări în acţiunile membrilor CJSU." a declarat prefectul Claudiu-Iorga Palaz.

Procedura privind activitatea secretariatului tehnic permanent poate fi consultată la adresa:

http://www.prefecturaconstanta.ro/https://www.ziuaconstanta.ro/images/stories/situatii_de_urgenta/Activitatea_secr_tehnic_permanent_CJSU.pdf

Nr. 99/CP/14.03.2010
Cancelaria Prefectului

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii