Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Informare de presa- Institutia Prefectului-

ro

07 Jun, 2012 22:51 1388 Marime text
Joi, 7 iunie 2012, ora 10.00, Ministerul Administrației și Internelor- Departamentul pentru Ordine și Siguranță Publică a organizat o videoconferință cu structurile teritoriale ale ministerului desemnate să asigure măsurile de pază și ordine publică pe durata proceselor electorale. În cadrul întâlnirii s-au trasat sarcinile privitoare la activitățile de pază și ordine publică, predarea buletinelor de vot către birourile electorale de circumscripție, secții de votare, prevenirea și combaterea incidentelor electorale, relația birourilor electorale de circumscripție cu cele județene. În urma videoconferinței, Instituția Prefectului- Județul Consatnța a organizat, de la ora 12.00, o sedință la care au participat reprezentanți ai următoarelor instituții: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului
Constanţa, Serviciul Poliţiei Rutiere, Secţia Regională de Poliţie Transporturi, Serviciul de Poliţie Transporturi Maritime, Seviciul de Informații și Protecție Internă, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Constanţa, Gruparea de Jandarmi Mobilă "Tomis", Inspectoratul pentru Situaţii de "Urgenţă" Dobrogea, Garda de Coastă, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, Primăria Municipiului Constanţa, Preşedinte B.E.J. Constanța și Preşedinte B.E.M. Constanţa.
În cadrul întâlnirii s-a detaliat punerea în practică a solicitărilor făcute de Ministerul Administrației și Internelor- Departamentul pentru Ordine și Siguranță Publică.

Nr. 63/CP/7.06.2012 Cancelaria Prefectului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii