Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Colegiul Prefectural Constanta a stabilit masurile suplimentare de siguranta pentru perioada sarbatorilor pascare

ro

26 Mar, 2010 15:33 1274 Marime text
Joi, 25 martie 2010, în Sala de Conferinţe a Instituţiei Prefectului, sub coordonarea prefectului Claudiu-Iorga Palaz s-a desfăşurat şedinţa lunară a Colegiului prefectural, în care s-au dezbătut următoarele aspecte:

1. Constituirea şi funcţionarea Comisiilor mixte de control pentru supravegherea condiţiilor de desfacere a produselor agroalimentare şi pentru protecţia stării de sănătate a populaţiei, în perioada premergătoare şi în timpul sărbătorilor de Paşte; prezentarea programului pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice pe perioada sărbătorilor pascale.

2. Analiza încasărilor la bugetul consolidat pe primele două luni ale anului 2010.

3. Prezentarea situaţiei din judeţ ca urmare a acţiunii comune de verificare a igienizării cursurilor de apă şi asigurării scurgerii apelor în zonele podurilor şi podeţelor.

Referitor la primul aspect pus în discuţie, s-a stabilit constituirea a cinci echipe mixte de control formate din instituţiile cu atribuţii specifice, care vor acţiona pe raza localităţior Mangalia, Constanţa, Medgidia, Cernavoda, Hârşova, Năvodari, începând cu 29.03.2010. În ceea ce priveşte situaţia încasărilor la bugetul de stat, s-a constatat o reducere a acestora datorită crizei economice, preconizându-se însă ca în perioada sezonului estival să cunoască o traiectorie ascendentă. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea al judeţului Constanţa şi Administraţia Bazinală Dobrogea Litoral au prezentat rezultatele verificărilor igienizării cursurilor de apă şi asigurării scurgerii apelor în zonele podurilor şi podeţelor, în urma cărora s-au constatat 21 de deficienţe, pentru care s-au întocmit planuri de măsuri în vederea remedierii urmând a fi monitorizate în continuare.

Nr. 106/CP/25.03.2010
Cancelaria Prefectului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii