Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:21 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Claudiu-Iorga Palaz - Singura sincopă care mai trebuie depăşită este emiterea ordinelor de plată de către primăria Mangalia

ro

15 Feb, 2012 20:49 1123 Marime text

Ca urmare a discuţiilor purtate în cursul acestei zile de prefectul Claudiu-Iorga Palaz cu reprezentanţii SC Callatis Therm SA, societatea de producţie şi distribuţie de energie termică a facturat astăzi către Primăria Municipiului Mangalia avansul de 1.500.00 lei pentru energia termică furnizată şi avansul de 335.650 lei pentru subvenţia conform OUG 69/2011.

Claudiu-Iorga Palaz: „SC Callatis Therm SA a înţeles că banii veniţi de la Guvernul României trebuie folosiţi exclusiv pentru furnizarea energiei termice pentru populaţie, nu pentru a acoperi datorii mai vechi. Acum nu trebuie decât ca Primăria Mangalia, care are aceşti bani, să emită ordinul de plată. Precizez că încă de ieri Rompetrol Rafinare (Petromidia) aşteaptă ca SC Callatis Therm SA să trimită cisternele pentru a le livra combustibilul necesar. Din punctul meu de vedere, singura sincopă care mai trebuie depăşită este emiterea ordinelor de plată de către Primăria Mangalia".

Nr. 22/CP/15.02.2012 Cancelaria Prefectului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii