Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

1 ofiţer şi 11 subofiţeri, avansaţi în grad înainte de termen

ro

13 Sep, 2010 20:57 4018 Marime text
toate_cadrele_isu_avansate_inainte_de_termen.jpgAnul acesta, la 13 Septembrie, de Ziua Pompierilor din România, se împlinesc 162 de ani de la luptele din Dealul Spirii. Pentru a marca momentul, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" al judeţului Constanţa organizează o serie de manifestări.

În temeiul Ordinului ministrului Administraţiei şi Internelor, cu prilejul „Zilei de 13 Septembrie" - Ziua Pompierilor din România, se înaintează în gradul următor, înaintea expirării stagiului minim în grad, un ofiţer şi 11 subofiţeri.

Astfel, au fost făcute următoarele avansări:

avansarea_dlui_cpt_mihai_georgescu.jpglt. Mihai Georgescu a fost înaintat la gradul de căpitan;

plt.adj. Constantin Radu a fost înaintat la gradul de plt.adj. şef;

în gradul de plutonier adjutant au fost înaintaţi următorii plutonieri majori: Vasile Călin, Cosmin-Marian Creţu, Ioan-Bogdan Oprică, Cristian Roşu, Viorel-Daniel Vulpe;

în gradul de plutonier major au fost înaintaţi următorii plutonieri: George-Cristian Cazacu, Daniel Ciocîrlan, Adrian Losniceru, Ştefan Roşu;

în gradul de plutonier a fost avansat sg.maj. Cristian Năstasă.

inmanarea_diplomei_de_merit_plt-maj-_nicolae_blaga.jpgTot astăzi, şase cadre ale ISU „Dobrogea" au primit diplome de merit în activitate, respectiv: plt.adj. şef Ion Moroianu, plt.adj. Mihai Pleşa, plt.adj. Mihai Rotaru, plt.adj. Nicolae Blaga, plt. Cătălin Firuţă şi plt. Virgil Ecaterina.

Purtător de cuvânt,

Paula Anghel

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii