Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
11:24 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Migranţi libanezi depistaţi la „frontiera verde”

ro

23 Sep, 2013 18:57 546 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au observat şi depistat şapte cetăţeni libanezi, din care doi adulţi şi cinci copii minori, care au incercat sa treacă ilegal frontiera în România, pe jos, din Bulgaria.
 
În data 23.09.2013, în jurul orei 08.00, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F.Băneasa au observat şi depistat in apropierea frontierei de stat un grup de şapte persoane, format din doi adulţi şi cinci minori, care nu îşi justifica prezenţa în zonă.
Cu ocazia primelor verificari, cele şapte persoane au fost identificate ca fiind membri ai unei familii de cetăţeni libanezi şi au vârste cuprinse între 3 şi 35 ani.
Cercetările au stabilit faptul că cei doi părinţi, împreună cu cei cinci minori, au trecut frontiera româno-bulgară pe jos, prin „zona verde”, şi doreau să ajungă în Germania.
 Poliţiştii de frontieră au întocmit cetăţenilor libanezi actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii de „intrare în ţară prin trecerea ilegală a frontierei de stat”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 70, alin. 1 din O.U.G. 105/2001.
 
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
 
Agent principal de poliţie
Marius Ovidiu NICULESCU
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii