Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - taximetrist agresat

ro

29 May, 2013 14:57 1169 Marime text
     La data de 29 mai a.c., ora 05. 21, poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U. 112, de dispecerul unei societăţi ce desfăşoară activităţi de taximetrie, cu privire la faptul că un taximetrist a fost agresat de către un tânăr necunoscut la intersecţia străzilor Corbului cu I.L. Caragiale, din municipiul Constanţa.
               Având în vedere aspectele sesizate la faţa locului s-a deplasat patrula de siguranţă publică unde a fost identificat bărbatul de 61 de ani (taximetrist), care prezenta o plagă tăiată în zona feţei, şi o plagă înţepată la nivelul antebraţului drept.
              Din primele verificări efectuate de poliţişti, potrivit datelor prezentate de victimă, s-a stabilit că în jurul orei 05.15, aflându-se în staţia de taximetre situată la intersecţia străzii Dezrobirii cu strada Baba Novac, un tânăr de 20-25 ani, slab, păr ondulat şaten spre blond, îmbrăcat cu tricou alb şi bermude, a urcat pe bancheta dreapta spate a autoturismului, şi i-a cerut să-l transporte pe strada Eliberării. Ajungând la intersecţia cu strada Corbului, a oprit la cererea clientului, iar după ce i-a comunicat preţul, acesta l-a lovit în zona feţei şi a braţului cu un corp tăietor-înţepător, după care a fugit.
             Victima a fost transportată la spital, unde a fost diagnosticată cu „plăgi tăiate la nivelul feţei şi antebraţului drept”, nerămânând internată, după acordarea îngrijirilor medicale. După examinarea medico-legală a victimei, în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare, urmează a se efectua şi încadrarea juridică a faptei.
           Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, identificarea tânărului respectiv şi luarea în cauză a măsurilor legale ce se impun.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii