Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:15 18 06 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - Garda de Coasta

ro

18 Jul, 2013 11:30 426 Marime text
În ultimele 24 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
 
Proiectil descoperit la Sulina
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost sesizaţi, de către o localnică din oraşul Sulina, cu privire la existenţa în gospodăria proprie a unui proiectil.
Poliţiştii de frontieră au securizat imediat zona indicată, anunţând de îndată reprezentanţii I.S.U. Tulcea, conform procedurilor legale.
În data de 17.07.2013, în jurul orei 16.45, în timpul executării unei misiuni în zona de competenţă a oraşului Sulina, într-o zonă limitrofă, poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Sulina au fost sesizaţi de către o localnică cu privire la descoperirea unui proiectil în curtea gospodăriei proprii.
Poliţiştii de frontieră au securizat imediat zona indicată, anunţând de îndată reprezentanţii I.S.U. Tulcea, conform procedurilor legale.
Autoritatea competentă a trimis la faţa locului un echipaj specializat pentru ridicarea proiectilului în lungime de aproximativ 30 centimetri şi diametrul de 8 centimetri, care era intact din punct de vedere fizic.
 
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
 
Agent principal de poliţie
Marius Ovidiu NICULESCU
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii