Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:41 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ

ro

28 Nov, 2013 14:19 824 Marime text
Suspecţi de înşelăciune prin metoda accidentul identificaţi şi reţinuţi de poliţiştii Secţiei 1
         
La data de 26.11.2013, ora 17.50, poliţiştii Secţiei 1 au fost sesizaţi de către  un bărbat în vârstă de 62 ani, din mun. Constanţa cu privire la faptul că, în cursul zilei, ora 15.30, a fost contactat telefonic de o persoană necunoscută, care s-a recomandat a fi avocat şi îl reprezintă pe fiul acestuia, care a fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime.
În acest context pentru a soluţiona favorabil cazul, părţii vătămate i s-a solicitat suma de 8.000 euro, sumă pe care acesta a înmânat-o unui taximetrist.   
Urmare a investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat ca suspecţi de comiterea faptei de înşelăciune doi tineri de 19 respectiv 29 de ani, ambii din din Galaţi, faţă de care s-a  luat măsura reţinerii.
 Ulterior, aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, ce a dispus pentru ambele persoane, măsura interzicerii părăsirii localitaţii de domiciliu pe o perioadă de 29 de zile.
 
Suspect de furt din poşetă identificat de poliţiştii de investigaţii criminale
 
În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Compartimentului Furturi din buzunare din cadrul BIC, au identificat un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Constanţa ca suspect de comiterea furtului din poşetă, faptă săvârşită  în staţia autobuzului 43, de pe Platoul Gară CFR, în ziua de 24.11.2013,  asupra unei tinere de 21 ani, prejudiciul cauzat fiind de 630 lei.
Suspectul a fost prezentat Instanţei de Judecată ce a dispus măsura arestării preventive pentru o perioadă de 20 zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
Prinşi în flagrant de poliţiştii din Cernavodă
 
La data de 27.11.2013, ora 16.00, patrula mixtă  de siguranţă publică formata dintr-un poliţist din  Cernavodă şi un jandarm din cadrul  IJJ. Constanţa  a depistat  doi tineri de 20 respectiv 21 de ani, ambii din sat Cochirleni, comuna Rasova, în timp ce transportau cu un atelaj hipo mai multe componente metalice a căror provenienţă nu au putut-o justifica.
Cu ocazia cercetarilor s-a stabilit că cei doi au sustras, 83 foi de tablă şi 14 jgheaburi  de la acoperişul unor clădiri  dezafectate.
Aceştia sunt cercetaţi în stare de libertate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.
 
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii