Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bază sportivă modernă la Tulcea, inaugurată cu prilejul „Cupei Primăverii” la fotbal

ro

03 Jun, 2013 16:34 1180 Marime text
În perioada 29 – 31.05.2013, Organizaţia Teritorială a Corpului Naţional al Polişiştilor (C.N.P.) Tulcea, în partenariat cu Sindicatul Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual (S.N.P.P.C.) Tulcea şi Clubul Sportiv  „Frontiera Aegyssus” Tulcea, a organizat a V-a ediţie a „Cupei Primăverii” la minifotbal, la care au participat şase formaţii din cadrul sectoarelor operative ale Gărzii de Coastă din judeţul Tulcea.
Competiţia a fost un bun prilej pentru inaugurarea oficială a bazei sportive din incinta sediului Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Tulcea, construită la iniţiativa Corpului Naţional al Poliţiştilor Tulcea şi care a beneficiat de sprijinul financiar al S.N.P.P.C. Tulcea şi Asociaţiei Internaţionale a Poliţiştilor (I.P.A.).
Moderna bază sportivă dispune de o suprafaţă de joc sintetică, tribună cu circa 60 de locuri şi instalaţie de nocturnă.
Câştigătoarea competiţiei a fost echipa Sectorului P.F. Chilia, care a învins în finala mare Sectorul P.F. Sulina, cu scorul de 4-2.
Pe treapta a treia a podiumului s-a clasat S.P.F. Pardina, care a învins în finala mică pe S.P.F. Tulcea, scor 3-2, iar pe locurile 5-6 s-au situat Serviciul Teritorial P.F. Tulcea şi S.P.F. Isaccea.
Organizatorii au mai acordat premii speciale pentru cel mai bun jucator - Alexandru Marius Florin (S.P.F. Chilia), cel mai bun portar - Şerban Marin (S.P.F. Pardina) şi celui mai bun marcator - Voicu Toni Cristian (S.P.F. Chilia) autor a 10 goluri.

Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă

Agent principal de poliţie
Marius Ovidiu NICULESCU
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii