Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:01 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ACTIVITATI SPECIFICE ALE GARZII DE COASTA

ro

03 Sep, 2013 13:00 1137 Marime text
Politistii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfasurat activitati pe liniile specifice de protectia dreptului de proprietate intelectuala.
 
DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA
 
Politistii de frontiera din cadrul PTF Constanta-Sud Agigea, in cooperare cu lucratorii vamali, au efectuat controlul fizic al unui container sosit din China pentru o societate comerciala din Bucuresti.
In urma verificarii au fost descoperite 4200 buc. ventilatoare cu picior, marca KAISERHOFF, bunuri susceptibile a aduce atingere unui drept de proprietate intelectuala.
Fata de administratorul societatii, A.M. de 38 ani, cetatean sirian, domiciliat in Bucuresti, au fost intocmite actele pentru savirsirea infractiunii de „punere in circulatie, fara drept a unui produs purtand o marca identica sau similara cu o marca inregistrata pentru produse identice sau similare si care prejudiciaza pe titularul marcii inregistrate”.
Lucrarea penala a fost inaintata la Parchetul de pe langa Judecatoria Constanta. Bunurile susceptibile a fi contrafacute, cu o valoare totala de aproximativ 630.000 lei , au fost retinute de autoritatea vamala si lasate in custodia comisionarului vamal pana la finalizarea cercetarilor.
 
Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii