Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A.C.S. Frontiera Tomis a câştigat un nou titlu naţional la oină

ro

09 Sep, 2013 12:56 1099 Marime text
În data de 08.09.2013, pe stadionul „B.N.R.” din Bucureşti, a avut loc turneul al doilea al Campionatului Naţional de Oină pentru seniori, competiţie organizată de Federaţia Română de Oină, în parteneriat cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Banca Naţională a României, Jandarmeria Română şi C.S. Straja Bucureşti.
Echipa A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa şi-a păstrat titlul naţional după ce a înregistrat două noi victorii în faţa principalelor contracandidate, Straja Bucureşti şi Biruinţa Gherăieşti, cu scorul de 18-15, respectiv 21-17.
Pentru echipa constănţeană a fost al noulea titlu naţional din istorie, din care patru consecutive, dovedind încă o dată că la ora actuală este cea mai bună formaţie a ţării.
Festivitatea de premiere a fost onorată de prezenţa preşedintelui F.R. de Oină, Nicolae Dobre, şi a unor foşti mari jucători de oină, precum Nicolae Păsărică sau Gherorghe Drăghici.
Jucătorii Frontierei Tomis şi-au mai adjudecat în acest an competiţional Cupa Regelui (luna mai) şi Cupa României (luna iulie), având ca obiectiv şi cucerirea unui nou titlu naţional la oină în sală, competiţie ce va fi organizată în luna decembrie.
               
 Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă
 
Agent principal de poliţie
Marius Ovidiu NICULESCU
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii