Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:31 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reţinut de poliţiştii şi procurorii constănţeni, la doar câteva zile de la comiterea omorului

ro

23 Nov, 2011 22:35 889 Marime text

Astăzi, 23 noiembrie a.c., începând cu ora 12.00, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa a avut loc o conferinţă de presă, la care au participat domnii procurori Sadâc Zafer şi Bodean Andrei din Partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa cât şi domnul comisar şef Burlacu Valentin, şef al IPJ Constanţa şi domnul comisar şef Lupşa Gheorghe, şef al Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Constanţa.

Conferinţa a fost prilejuită de identificarea şi reţinerea în doar câteva zile de la comiterea faptei, a unui bărbat în vârstă de 50 de ani, suspect de comiterea omorului deosebit de grav şi (şi profanare de morminte) asupra unui localnic de 40 ani, din Ghindăreşti.

Cadavrul acestuia a fost găsit, la data de 19.11.2011, într-un şanţ, la marginea localităţii, decapitat şi ambalat într-un sac de rafie, legat la ambele capete cu sârmă.

Cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă, depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al IPJ Constanţa, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentat înstanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

La conferinţă au participat reprezentanţi ai mass-media (radio, tv şi presa scrisă) locale şi centrale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii