Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Minori cercetaţi pentru tâlhărie de către poliţiştii din Năvodari

ro

24 Jun, 2015 11:27 1539 Marime text
În urma investigaţiilor efectuate de către poliţiştii din Năvodari, privind reclamaţia de tâlhărie, a unei minore au fost identificaţi doi tineri bănuiţi de comiterea faptei.
Astfel, la data de 28.05.2015, în timp aceasta ce se afla pe strada Constanţei, din localitate, i-a fost smuls din mână un telefon mobil, de către o persoană necunoscută.
Demarând operativ cercetările, poliţiştii l-au identificat C. D., de 15  ani, bănuit de comiterea faptei, ulterior stabilind că acesta a mai fost însoţit şi de C.  F.  M., de aceeaşi vârstă, ambii din Năvodari, recuperând şi telefonul mobil reclamat ca sustras.
În cauză s-a întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor doi.
                 
Mandate puse în aplicare de către poliţiştii constănţeni
                      
La data de 23.06.2015, poliţiştii Compartimentului Urmăriri, din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale l-au depistat pe G. Iancu, din judeţul Cluj, pe numele căruia Tribunalul Bucureşti a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.
 
Totodată, l-au depistat pe D. Ştefan, pe numele căruia Judecătoria Constanţa a emis mandat de executare a pedepsei închisorii, de 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de lovirea sau alte violenţe.
 
 
Poliţiştii Secţiei 2 îl cercetează în stare de libertate, pe D. Niculae Gheorghe, de 47 de ani, din comuna Cobadin, care la data de 22.06.2015, a fost prins de angajaţii unui salon de înfrumuseţare, după ce a sustras bunuri în valoare totală de 2.200 lei.
Acesta, profitând de neatenţia angajaţilor, a pătruns în societate şi de pe o masă a sustras un telefon mobil, iar dintr-o poşetă a sustras un portofel ce conţinea documente personale şi suma de 1000 lei.
Angajaţii salonului au reuşit să îl prindă în apropiere şi au anunţat poliţiştii Secţiei 2 care au intervenit prompt.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi predat părţilor vătămate.
 
 
La data de 23.06.2015, ora 16.15, poliţiştii Secţiei 4 l-au depistat pe Ion P. care conducea un buldoexcavator pe strada Nicolae Filimon, intersecţie cu strada Verde, care posedă permis categoria B, acesta nefiind corespunzător categoriei din care face parte utilajul.
 
La aceeaşi dată, ora 08.20, poliţiştii din Oltina l-au depistat pe A. Ion, care conducea o autoutilitară pe raza localităţii, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
La data de 23.06.2015, ora 11.40, poliţiştii din Hârşova l-au depistat în trafic pe C. Traian Aurel, care conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru  nicio categorie de vehicule.
 
În cauze au fost întocmite dosare penale.
 
 
COMPARTIMENTUL INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii