Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lansarea campaniei „vacanţă în siguranţă!" 2012

ro

07 Jul, 2012 17:58 1506 Marime text

Astăzi, 6 iulie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a avut loc conferinţa de presă prilejuită de lansarea campaniei de informare şi prevenire „Vacanţă în siguranţă!" 2012.

La conferinţă au participat conducerea I.P.J. Constanţa, comisar şef de poliţie Valentin Burlacu, Şeful Inspectoratului; comisar şef de poliţie Adrian Rapotan, comisar şef de poliţie Camil Manea, Adjuncţii Şefului Inspectoratului; purtătorul de cuvânt al Ministerului Administraţiei şi Internelor, inspector principal de poliţie Marius Militaru, comanda I.J.J. Constanţa, Colonel Dr. Costică Cojoc, împuternicit Inspector Şef; comanda G. M. J. „Tomis" Constanţa - Colonel Mircea Seceleanu, împuternicit Comandant; Maior Vlăduţ Ion, Prim Adjunctul Inspectorului Şef al I.S.U. „Dobrogea"; comanda Gărzii de Coastă, Comisar şef Leontin Cezar, Director.

În cadrul evenimentului au fost prezentate scopul şi obiectivele campaniei de prevenire „Vacanţă în siguranţă!". Campania urmăreşte informarea corectă a cetăţenilor despre activităţile desfăşurate pe litoral de structurile M.A.I. şi creşterea gradului de informare a turiştilor cu privire la faptele antisociale care le pot afecta siguranţa pe perioada sezonului estival. De asemenea, au fost detaliate afişele şi pliantele campaniei cu sfaturile preventive pe care le conţin şi cu numerele de telefon ale tuturor unităţilor de poliţie de pe litoral, unde turiştii pot apela în caz de necesitate. Totodată, a fost prezentat site-ul oficial al campaniei „www.infolitoral.mai.gov.ro", care cuprinde informaţii utile despre misiunile lucrătorilor M.A.I. pe litoral, rezultatele obţinute de aceştia, informaţii de ultimă oră referitoare la evenimentele de impact pentru ordinea publică de pe litoral.

Activităţile de prevenire se vor derula ca şi în anii trecuţi în sistem integrat, în perioada iulie - septembrie, de către I.P.J. Constanţa, Inspectoratul Judeţean de Jandarmi, Gruparea Mobilă de Jandarmi, Garda de Coastă şi Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea" Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii