Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
22:52 21 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului au fost sesizate şi constatate la poliţie 4 evenimente

ro

17 Jan, 2012 00:06 772 Marime text
Poliţiştii Secţiei 7 Rurală Horia au constatat faptul că în seara zilei de 15 ianuarie a.c., pe fondul unor discuţii contradictorii, R. Ion, de 38 ani din comuna Pantelimon, satul Călugăreni, a fost agresat de către G. Bogdan, din comuna Casimcea, satul Dealu, judeţul Tulcea. Cercetările continuă, urmând ca în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale să se facă încadrarea juridică a faptei.

Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate pe M. Ion Iulian, de 29 ani şi M. Daniel, de 26 ani, ambii din satul Lumina, care în noaptea de 14/15 ianuarie a.c., au sustras din cartierul Tomis Nord 5 capace de canalizare.

Poliţiştii Secţiei 4 cercetează în stare de libertate pe A. A., de 13 ani, din Constanţa, care în ziua de 15 ianuarie a.c., a fost depistat de către P. Petre, încercând să sustragă mai multe bunuri din curtea locuinţei acestuia din municipiul Constanţa.

În data de 15 ianuarie a.c., poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi cu privire la faptul că pe raza Secţiei a avut loc un conflict. Echipa operativă deplasată la faţa locului a identificat 3 persoane care au fost conduse la sediul poliţiei şi au fost legitimate.
În urma cercetărilor efectuate de către lucrătorii Biroului Investigaţii Criminale s-a stabilit faptul că H. Marius Ştefan, de 23 de ani, din Constanţa este autorul a două infracţiuni de tâlhărie comise asupra lui T. Andrei Nicolae şi a lui S. Şenol, ambii din Medgidia. Aceştia au fost deposedaţi sub ameninţare de bunuri şi bani, în interiorul unui imobil de pe raza Secţiei 3 Poliţie.
H. Marius Ştefan fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, care a formulat propunere de arestare preventivă către Judecătoria Constanţa, fiind emis în acest sens mandat de arestare preventivă pentru 29 zile, acesta fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Constanţa.

Ti-a placut articolul?

Comentarii