Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:26 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Grup de tineri reţinut de poliţişti la scurt timp după ce au agresat o persoană

ro

13 Oct, 2012 17:05 938 Marime text

Poliţiştii Secţiei 3 cercetează mai multe persoane pentru agresarea unui tânăr, ce a ajuns în stare gravă la spital.

La data de 13 octombrie a.c., ora 04.29, poliţiştii Secţiei 3 au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112 cu privire la faptul că pe bulevardul Tomis, din municipiul Constanţa, în dreptul unei unităţi de alimentaţie publică, are loc un scandal între mai multe persoane.

Patrula de siguranţă publică deplasată cu operativitate la faţa locului a identificat două grupuri de tineri formate din M. Alin, de 20 de ani, M. Alexandru, de 24 de ani şi A. Advin, de 24 de ani, pe de o parte, aflaţi sub influenţa băuturilor alcoolice, şi E. I. Claudiu, de 26 de ani, P. I. Coralia, de 24 de ani şi P. M. Paul, de 25 de ani, pe de altă parte, toţi din municipiul Constanţa.

Pe parcursul verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că, pe fondul unui conflict spontan, unul din tinerii din primul grup l-a lovit cu o sticlă în zona capului pe P. M. Paul, care în urma loviturii primite a fost transportat la S.C.J.U. Constanţa, unde a rămas internat pe Secţia Neurochirurgie, stabilindu-i-se diagnosticul ,,fractură cu înfundare parietală stânga".

Persoanele implicate în altercaţiei au fost conduse la sediul unităţii de poliţie pentru cercetări.

Cercetările sunt continuate de poliţişti în vederea stabilirii cu exactitate situaţiei de fapt, în cauză efectuându-se cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca în funcţie rezultatul examinării medico-legale a victimei, să se stabilească în mod concret încadrarea juridică a faptei şi să se dispună măsurile legale ce se impun.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii