Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depistaţi de poliţiştii constănţeni în timp ce vindeau parfumuri contrafăcute

ro

30 Aug, 2012 22:44 1319 Marime text

La data de 29.08.2012, ofiţerii Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime, în colaborare cu inspectori vamali din cadrul Biroului Vamal Constanţa, fiind în exercitarea atribuţiilor de serviciu, i-au depistat pe A. C., de 34 de ani, din mun. Constanţa şi V. M. A., de 43 de ani din Constanţa, în timp ce se aflau în Portul Constanţa, dana 42, având asupra lor 47 de doze de parfumuri de diferite mărci şi modele, susceptibile a fi contrafăcute, pe care le-au oferit spre vânzare marinarilor de la bordul unei nave acostate în Portul Constanţa.

Totodată asupra unuia dintre ei a fost găsită suma de 90 de dolari americani, sumă ce provine din comercializarea de produse similare cu cele arătate mai sus.

Din cercetările efectuate s-a stabilit că A.C. este asociat iar V. M. A. angajat al unei societăţi comerciale din Constanţa, ce are ca obiect de activitate aprovizionarea navelor, iar actele de comerţ cu dozele de parfum arătate mai sus au fost efectuate folosindu-se ca acoperire această societate.

Cele 47 de doze de parfum şi suma de 90 de dolari americani au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Celor două persoane şi societăţii comerciale arătate mai sus li s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală şi punere în circulaţie fără drept de produse ce poartă o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

Cercetările sunt continuate cu suspecţii în stare de libertate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii