Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Depistat de politistii din mangalia în aproximativ o oră de la comiterea faptei

ro

16 May, 2012 14:05 706 Marime text

La data de 15 mai a.c., ora 20.00, polițiștii din Mangalia au fost sesizați cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, între doi oameni ai străzii, unul dintre participanți a fost tăiat în zona gâtului.

Deplasați cu operativitate în locația indicată, l-au identificat pe C. Florin , de 42 ani, din localitate, care prezenta o plagă tăiată în zona gâtului, acesta fiind preluat de ambulanță și transportat la SCJU Constanța în vederea acordării de asistență medical de specialitate.

Din investigațiie efectuate, oamenii legii au stabilit că victima a consumat băuturi alcoolice împreună cu agresorul, într-un bar din zona sensului giratoriu din localitate, iar conflictul a fost unul spontan și a avut loc în imediata apropiere a barului, loc în care agresorul folosind un obiect tăietor înțepător i-a provocat victimei o plagă tăiată în zona gâtului, după care a fugit.

Polițiștii din Mangalia s-au mobilizat și în aproximativ o oră de la sesizare au reușit identificarea suspectului în persoana lui Ș Voinic Mihai, de 35 ani, din aceeași localitate depistându-l și conducându-l la sediul Poliției Mangalia .

Cercetările sunt continuate de polițiști din cadrul Seviciului de Investigații Criminale urmând ca în funcție de concluziile medico-legale să fie făcută încadrarea juridică exactă a faptei, iar față de suspect să fie facute propunerile legale corespunzătoare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii