Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat IPJ - Miercuri, 21 Decembrie 2011

ro

21 Dec, 2011 17:22 877 Marime text

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 24 de ore pe raza judeţului au fost sesizate la poliţie 6 evenimente, 1 de natură judiciară, 1 de natură economică şi 4 la regimul circulaţiei rutiere.

Infracţiune de natură judiciară

Poliţia municipiului Constanţa cercetează în stare de reţinere pe A. Givan de 18 ani, din Cobadin, reţinut împreună cu Poliţia Oraşului Băneasa, care în urma extinderii cercetărilor s-a stabilit că este autorul a patru furturi din locuinţe prin escaladarea şi forţarea ferestrelor, în perioada 21.06.-28.07.a.c., de unde a sustras bijuterii, bani şi aparatură electronică în valoare de peste 4.000 de lei.

În cursul zilei de astăzi persoana urmează să fie prezentată instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Infracţiune de natură economică

Poliţia Medgidia cercetează în stare de libertate conform Legii nr.84/1998 şi Legii nr.11/1991, pe G. Denise-Gina de 43 ani, din Medgidia, reprezentant al unei întreprinderii individuale, care în ziua de 20 decembrie a.c., a expus spre vânzare 10 perechi pantofi sport fără a deţine acordul titularilor unor mărci pentru comercializare.

Activitatea Rutieră

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 209 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 17.310 lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a trei accidente.

La data de 20 decembrie a.c., ora 07.30, în municipiul Constanţa, C. VALENTIN, de 32 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe strada I. L. Caragiale şi ajungând la intersecţie cu strada Corbului a accidentat grav pe V. MARIA, de 77 ani, din Constanţa, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal.

La data de 20 decembrie a.c., ora 12.30, în municipiul Constanţa, D. GEORGE, de 36 ani, din Constanţa, a condus un autobuz pe strada Mircea cel Bătrân şi ajungând la intersecţia cu bulevardul Mamaia a intrat în coliziune cu un autoturism condus de M. MARIUS, de 29 ani, din Constanţa.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a pasagerei din autoturism M. LAURA-IOANA, de 30 ani.

La data de 20 decembrie a.c., ora 14.00, în judeţul Constanţa, M. ALINA-LOREDANA de 22 ani, din Tulcea, a condus un autoturism pe DN22 şi ajungând la km. 256 din cauza oboselii şi a neatenţiei, pătrunde pe sensul opus de circulaţie şi intră în coliziune cu un copac aflat pe marginea carosabilului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătoarei auto şi a pasagerei M. FLORENTINA, de 26 ani, din Mangalia.

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate la nivelul Serviciului Rutier Constanţa a fost constatată o infracţiune la regimul circulaţiei.

La data de 20 septembrie a.c., ora 20.00, în judeţul Constanţa, A. REDIVAN de 28 ani, din localitatea Cuza Vodă, a condus un autoturism în localitatea Medgidia pe strada Independenţei, fără a poseda permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule.

Celui în cauză i s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii