Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:11 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comunicat de presă - Caravana isteţilor 23 ianuarie 2015

ro

23 Jan, 2015 16:26 1480 Marime text
ACTIVITATE INFORMATIV – PREVENTIVĂ ÎN RÂNDUL ELEVILOR ŞI PĂRINŢILOR, LA MARITIMO CONSTANŢA ÎN DATA DE 24 IANUARIE


În cadrul programelor de prevenire a criminalităţii derulate atât la nivel naţional cât şi local, copiii reprezintă o prioritate a poliţiştilor constănţeni. Astfel, în cadrul parteneriatelor încheiate  de către Inspectoratul General al Poliţiei Române – I.C.P.C. cu Pro Educatie Consulting Publishing, sâmbătă 24 Ianuarie, între orele 16.00 – 21.00 se va desfăşura o activitate interactivă de prevenire a victimizării minorilor cât şi de prevenire a comportamentelor antisociale în incinta Centrului Comercial Maritimo din Constanţa, intitulat “Caravana Isteţilor – Ştiu, mă informez, deci sunt cel mai bun!”

La eveniment sunt înscrişi elevi din cadrul I.S.J. Constanţa pentru a participa la concursurile cu tematică preventivă şi rutieră, dans, pictură etc., în cadrul acestuia îmbinându-se plăcut momentele artistice cu cele de asimilare a informaţiilor cu caracter preventiv.

Poliţiştii structurii de prevenire a criminalităţii vor discuta cu copiii, oferindu-le sfaturi şi răspunsuri la întrebări, astfel încât să dezvolte spiritul de cetăţenie activă încă de la vârste fragede, respectul faţă de aproapele nostru, vor oferi sfaturi pentru a preveni violenţele şi comportamentul delincvent în rândul acestora precum şi aspecte de prevenire a victimizării minorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii