Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cercetaţi de poliţiştii constănţeni pentru trafic de droguri de risc

ro

14 Jul, 2012 19:32 1005 Marime text

Doi tineri din Constanţa au fost prinşi în flagrant de către poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate şi procurorii D.I.I.C.O.T., în timp ce comercializau cannabis. / 600 de grame de cannabis, descoperite la locuinţa unuia dintre suspecţi, au fost ridicate în vederea confiscării.

Aseară, poliţiştii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa l-au prins în flagrant pe M. Adrian, de 22 de ani, care deţinea în mod ilicit, în vederea vânzării, 5 grame de cannabis, porţionat.

Cercetările au continuat, astfel că, o jumătate de oră mai târziu, a fost prinsă în fragrant şi persoana de la care se aproviziona M. Adrian, respectiv D. Alexandru, de 28 de ani care, de asemenea deţinea în vederea vânzării alte 5 grame de cannabis.

Din investigaţiile efectuate a reieşit că D. Alexandru şi-a organizat o cultură ilicită de cannabis în garsoniera în care locuia. În urma percheziţiei efectuate la domiciliul acestuia, poliţiştii au identificat 9 ghivece, în care se aflau 14 plante de cannabis mature, de aproximativ 1-1,5 m. înălţime, ce aveau condiţii de creştere asigurate prin dispozitive de irigare, iluminare artificială şi control al temperaturii.

Pe numele celor 2 suspecţi, poliţiştii B.C.C.O. Constanţa şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Constanţa au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri, faptă pedepsită cu închisoarea de la 3 la 15 ani, iar cannabisul descoperit, 600 de grame, evaluat la 30.000 de lei, a fost ridicat în vederea confiscării.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii