Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:38 20 07 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campania „Stop teribilismului, alege viaţa!" continuă la Constanţa

ro

16 Feb, 2012 21:50 691 Marime text

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Constanţa, continuă activitatea de prevenire a accidentelor rutiere în randul minorilor, fapt pentru care astăzi s-au deplasat la Grădiniţa nr. 43 din municipiul Constanţa.

Având în vedere că şi copiii sunt participanţi la trafic, atît poliţiştii cât şi cadrele didactice au considerat că trebuie să-i ajute pe aceştia să dobândească cunoştinţe în vederea cunoaşteii şi respectării normelor rutiere pentru reducerea riscului de implicare a acestora în accidente rutiere.

În cadrul activităţii, preşcolarii au vizionat un film cu tematică rutieră şi li s-au prezentat reguli de circulaţie pe care trebuie să le respecte atunci când sunt în trafic, după care copiilor le-au fost înmanate pliante de colorat cu tematică rutieră.

O astfel de acţiune s-a derulat şi în cursul zilei de ieri, când poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, împreună cu reprezentanţi din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Constanţa au desfăşurat o activitate în rândul elevilor de la Liceul „Energetic" din municipiul Constanţa.

Activităţile se înscriu în cadrul proiectului „PARTENERIAT PENTRU SUGURANŢA RUTIERĂ 2011" şi au avut ca scop prevenirea victimizării tinerilor.

Ti-a placut articolul?

Comentarii