Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IPJ

ro

05 Jun, 2014 11:26 902 Marime text
Cercetaţi în stare de libertate de către poliţiştii constănţeni
În urma cercetărilor desfăşurate de către poliţiştii Secţiei 2, aceştia au identificat, la data de 4 iunie a.c., un tânăr, în vârstă de 18 ani, din oraşul Năvodari, bănuit de faptul că, în perioada iulie 2013 - mai 2014, ar fi săvârşit mai multe furturi din societăţi comerciale, producând un prejudiciu de 10.000 de lei.
 Cercetările vor fi continuate faţă de persoana în cauză, cu acesta în stare de libertate, urmând a fi făcute propuneri legale pe lângă unitatea de parchet competentă.
 
  În noaptea de 03/04 iunie a.c., la ora 02.00, patrula mixtă formată din poliţişti şi jandarmi au depistat şi identificat un tânăr de 29 de ani, care ar fi forţat uşa de acces a unui apartament situat pe bulevardul Ferdinand.
 Persoana în cauză este cercetată în stare de libertate, sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat.
 
 Poliţiştii Secţiei 3 cercetează în stare de libertate un bărbat, de 34 ani, din Constanţa, întrucât a fost identificat de agenţii de pază, după ce a trecut de casele de marcat ale unui centru comercial, cu produse alimentare neachitate.
 Prejudiciul a fost recuperat şi predat reprezentanţilor societăţi.
 
Bărbaţi bănuiţi de furt calificat identificaţi de poliţiştii din Fântânele
La data de 26 iunie 2013, poliţiştii Postului de Poliţie Fântânele au fost sesizaţi cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în curtea locuinţei unei persoane, de unde au sustras un generator electric.
În urma cercetărilor efectuate de către oamenii legii, aceştia au identificat 3 bărbaţi, bănuiţi de comiterea faptei, doi în vârstă de 37 de ani şi unul de 38 de ani, toţi din localitate.
Prejudiciul în valoare de 10.000 de lei a fost recuperat în totalitate şi predat persoanei vătămate.
 
Minor bănuit de comiterea mai multor furturi, depistat şi identificat de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Medgidia
La data de 4 iunie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Medgidia au depistat şi identificat un minor, în vârstă de 12 ani, bănuit de comiterea mai multor furturi în perioada octombrie 2013 - mai 2014.
În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a minorului, acesta fiind încredinţat familiei.
 
 Doi tineri depistaţi în flagrant de către poliţiştii Secţiei 1
  În noaptea de 04/05 iunie a.c., la ora 00.05, poliţiştii Secţiei 1 au surprins în flagrant un minor, în vârstă 16 ani şi un tânăr, în vârstă de 19 ani, ambii din municipiul Constanţa, care aveau asupra lor o oglindă auto, a cărei provenienţă nu au putut-o justifica.
  Persoanele în cauză sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând a fi făcute propuneri legale în consecinţă pe lângă unitatea de parchet competentă.
 
  COMPARTIMENTUL DE RELAŢII PUBLICE
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii