Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin Informativ - Garda de Coasta

ro

27 Jan, 2012 19:26 828 Marime text
Copil din Sulina salvat de poliţiştii de frontieră

În data de 26.01.2012, în jurul orei 18.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost solicitaţi să intervină în oraşul Sulina pentru salavarea unui copil cu probleme medicale.
O ambarcaţiune a S.P.F. Sulina cu un echipaj format din doi poliţişti de frontieră a acţionat pentru transportul unei familii, formată din doi adulţi şi un copil cu probleme medicale, peste canalul Sulina, în vederea preluării de către o ambulanţă.
Transportul celor trei persoane s-a desfăşurat în condiţii normale, astfel încât minorul a beneficiat într-un timp foarte scurt de asistenţă medicală.

Poliţişti de frontieră ai Gărzii de Coastă angrenaţi în acţiuni de deszăpezire

În data de 26.01.2012, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au fost solicitaţi în două rânduri de Comandamentul de iarnă instituit la nivelul I.P.J. Constanţa să acţioneze în zona de competenţă pentru salvarea a patru persoane rămase înzăpezite.
În primul caz patru poliţişti de frontieră au acţionat pe comunicaţia Hârşova - Crucea pentru deszăpezirea unui autoturism în care se aflau două persoane.
Poliţiştii de frontieră au acţionat la a doua solicitare pe comunicaţia Ostrov - Dervent, unde de asemenea a fost deszăpezit un autovehicul cu două persoane în interior.

Purtător de cuvânt al Gărzii de Coastă Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii