Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:34 24 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ - Garda de Coasta

ro

23 Jan, 2014 12:37 539 Marime text
În ultimele 24 ore, poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au desfăşurat activităţi specifice în zona de competenţă care au vizat supravegherea şi controlul frontierei de stat, prevenirea şi combaterea eficientă a migraţiei ilegale şi infracţionalităţii transfrontaliere în zonele de competenţă, precum şi asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică.
 
Transport ilegal de peşte
 
În data de 22.01.a.c., poliţiştii de frontieră tulceni au depistat o persoană care transporta 81 kilograme peşte fără a deţine documente justificative.
  În cadrul unei acţiuni pe linia combaterii braconajului piscicol, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Tulcea l-au depistat, în zona portului Tulcea, pe T.R. în vârstă de 42 de ani, domiciliat în municipiul Tulcea, în timp ce transporta, cu un autoturism marca Dacia, cantitatea de 81 kilograme de peşte din speciile caras şi ştiucă fără a deţine documente justificative de provenienţă şi transport.

  Bărbatul a declarat că a cumpărat peştele de la pescarii din zona portului Tulcea, pentru consumul propriu.
  Întreaga cantitate de peşte a fost predată la o societate comercială de profil, conform procedurilor legale, iar persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere şi transport peşte fără documente legale.
 
  Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Tulcea
  Inspector principal de poliţie

Ti-a placut articolul?

Comentarii