Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:42 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ - Vineri, 19 Octombrie 2012

ro

19 Oct, 2012 22:50 676 Marime text

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 5 acţiuni, fiind aplicate 18 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 10.240 lei.

Infracţiuni judiciare

La data de 18 octombrie a.c., urmare a atacării cu recurs a deciziei magistraţilor Judecătoriei Constanţa, Tribunalul Constanţa a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 29 de zile, privind pe M. D. Iulian, de 21 de ani, din Constanţa.

Reamintim faptul că, în urma activităţilor de investigare efectuate de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa, într-o cauză de tâlhărie comisă la data de 04.10.2012, asupra unei minore de 12 ani, din Constanţa, faptă înregistrată iniţial cu autor necunoscut, a fost identificat ca suspect de comiterea acestei infracţiuni M. D. Iulian, de 21 de ani, din Constanţa.

În sarcina tânărului s-a reţinut că în după-amiaza respectivă a deposedat minora, prin violenţă, de un telefon mobil în timp ce se deplasa pe strada Arcului din municipiul Constanţa.

Prejudiciul în valoare de 1000 lei a fost recuperat integral.

Cel în cauză a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de sesizare a instanţei în vederea luării măsurii arestării preventive. Magistraţii Judecătoriei Constanţa au dispus faţă de suspect măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii Secţiei 2 cercetează în stare de libertate pe C. Dorel, de 31 de ani, din Feteşti şi S. Constantin, de 24 de ani, din localitatea Chiliile - judeţul Buzău, suspectaţi că în dimineaţa de 18.10.2012, ora 04.00 au pătruns într-un autoturism parcat pe strada Suceava şi au sustras un radio CD.

La data de 18 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au identificat pe S. M. Laurenţiu, de 23 de ani, din Ovidiu, persoană ce face obiectul unui mandat european de arestare emis de autorităţile Spaniole la 13.04.2011, pentru tentativă de omor.

Cel în cauză a fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, care au dispus reţinerea acestuia pentru 24 ore pe bază de ordonanţă.

ACTIVITATEA RUTIERĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate 152 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 26.410 lei.

Infracţiuni constatate

La data de 18 octombrie a.c., poliţiştii din Medgidia au identificat şi scos din trafic pe M. Ismail, de 37 de ani, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat că acesta conducea un autoturism în condiţiile în care avea acest drept suspendat.

Poliţiştii Secţiei 2 au identificat şi scos din trafic un autoturism condus de U. M. Ciprian, de 25 de ani, ce avea numerele provizorii expirate.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii