Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:42 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presa IPJ - Luni, 12 Noiembrie 2012

ro

13 Nov, 2012 01:00 841 Marime text

În ultimele 24 de ore, poliţiştii constănţeni au organizat 9 acţiuni, fiind aplicate 26 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.840 lei.

Infracţiuni judiciare

La data de 11 noiembrie a.c., ora 13:20, poliţiştii din Oltina au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din localitate, despre faptul în urmă cu puţin timp a observat în apa lacului Oltina aproape de ţărmul estic, plutind, două cadavre umane.

Echipa operativă deplasată la locul indicat, pe lac fiind observate plutind, la suprafaţă, două cadavre umane, care, după ce au fost scoase din apă au fost identificate ca fiind doi bărbaţi de 47 şi respectiv 61 de ani, din localitate. La nici unul dintre cadavre nu s-au constatat leziuni de violenţă , moartea putând data din 11.11.2012.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs decesul celor doua persoane

La data de 11 noiembrie a.c., ora 06.30, o patrulă mixtă formată dintr-un poliţist din cadrul Secţiei 3 şi un jandarm din cadrul I.J.J. Constanţa, au identificat şi scos din trafic, pe Bulevardul Alexandru Lăpuşneanu colţ cu strada Nicolae Iorga, un autoturism, în care se aflau două persoane.

Trecând la legitimarea celor doi, poliţiştii au stabilit că se numesc P. A. Constantin de 23 de ani şi S. M. V. de 17 ani, din Constanţa. La controlul efectuat asupra autoturismului, proprietatea lui P. A. Constantin, în portbagaj au fost identificate trei radiatoare auto şi două baterii acumulator.

În urma verificărilor s-a constatat faptul că toate acestea au fost sustrase de la trei autoturisme parcate pe diferite străzi din municipiu.

Prejudiciul cauzat a fost recuperat în totalitate şi predat părţilor vătămate.

Suspecţii au fost prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă, magistraţii dispunând măsura de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

La data de 11 noiembrie a.c., ora 12.30, poliţiştii din Topraisar au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U. 112, de către un bărbat din localitate, despre faptul că în decursul a trei săptămâni, din curtea societăţii pe care o deţine, i-au fost sustrase, mai multe bunuri si obiecte din material feros.

În urma verificărilor efectuate pe raza de competenţă, poliţiştii au identificat şi recuperat bunurile sustrase în ziua de 10.11.2012, precum şi mai multe bunuri sustrase de-a lungul celor 3 săptămâni, acestea fiind predate părţii vătămate.

Din cercetarile efectuate a reieşit că suspect de comiterea furturilor este P. Leonard, de 43 de ani, din localitate, întocmindu-i-se dosar penal pentru infracţiunea de furt calificat.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti, cu suspectul în stare de libertate.

ACTIVITATEA RUTIERĂ

În ultimele 24 de ore poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi de prevenire, cercetare şi soluţionare a evenimentelor sesizate, fiind aplicate de către aceştia 175 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 34.000 lei.

Poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea a două accidente soldate cu victime.

La data de 12 noiembrie a.c., ora 00.40, în municipiul Constanţa, C. Cosmin, de 19 ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul I.C.Brătianu dinspre centru către Valu lui Traian şi ajungand la ieşire din municipiul Constanţa, din cauza neatenţiei în conducere a intrat în coliziune cu un autotren care se afla oprit pe partea dreaptă.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui C. Cosmin.

La data de 12 noiembrie a.c., ora 01.00, în municipiul Constanţa, S. Ion, de 89 ani, din localitatea Eforie, a condus un autoturism pe strada Bucovinei din Eforie Nord şi ajungand la intersecţie cu DN39 nu a acordat prioritate şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, fiind condus de B. Cătălin, de 27 ani, din Agigea.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a celor doi conducători auto.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii