Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ - Duminica, 04 Decembrie 2011

ro

04 Dec, 2011 16:22 757 Marime text

În ceea ce priveşte faptele antisociale înregistrate în ultimele 48 de ore pe raza judeţului au fost sesizate la poliţie 3 evenimente de natură judiciară şi unul economic.

Infracţiuni de natură judiciară

În data de 02 decembrie a.c. poliţiştii Secţiei 1 Rurală au depistat pe V. Ionuţ de 26 ani, O. Cetin de 20 ani şi M. Paul de 32 ani, în timp ce săpau pe DN.39 (în Agigea) pentru a sustrage cablu din reţeaua telefonică. În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală.

Poliţiştii Secţiei 1 Rurală cercetează în stare de libertate pe C. Niculae de 36 ani din Valul lui Traian, care în data de 02 decembrie a.c , a încercat să introducă o cartelă SIM în Secţia Penitenciar - Valea Seacă.

Secţia 4 Poliţie Rurală cercetează în stare de libertate pe M. Alexandrina de 60 ani din Osmancea, întrucât a încercat să introducă ilegal în Penitenciarul Poarta Albă patru telefoane mobile şi o cartelă SIM.

Infracţiuni de natură economică

Serviciul Investigarea Fraudelor cercetează pe P. Pughin pentru înşelăciune în dauna unei societăţi din Constanţa, prejudiciul produs fiind de 39.026 lei. Persoana a fost prezentată magistraţilor, aceştia emiţând Mandat de Arestare Preventivă pentru 29 zile, P. Pughin fiind depus în C.R.A.P. al I.P.J. Constanţa.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii