Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin de presă IPJ

ro

13 Feb, 2014 13:50 784 Marime text
La data de 11.02.2014, ora 19.15, poliţiştii Secţiei 5 au fost sesizați de către un cetăţean, cu privire la faptul că, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa de pe bulevardul 1 Mai (parter).
            Patrula mixtă de siguranţă de siguranţă publică formată dintr-un poliţist al Secţiei 5 şi un jandarm s-a deplasat operativ în zonă, depistând şi identificând doi tineri de 28, respectiv 29 de ani, ambii din Constanța, din primele cercetări stabilindu-se că aceştia au pătruns în locuința părții vătămate prin forțarea unei gratii metalice şi a ferestrei din PVC, de unde au sustras un laptop, două telefoane mobile precum și un televizor lcd pe care l-au abandonat ulterior.
Cei doi au fost prezentaţi instanţei de judecată, ce a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.
 
                                        ACTIVITATEA RUTIERĂ
 
La data de 12.02.2014, ora 09.50, T. Aurelian a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu, pe banda nr.1, dinspre Valu lui Traian, către Constanţa şi ajungând în dreptul reprezentanţei Dacia, a efectuat manevra de întoarcere fără să se asigure, moment în care a intrat în coliziune cu un autoturism condus de B. Adrian, pe bulevardul I.C.Brătianu, pe banda nr. 2 în aceeaşi direcţie de mers.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unui pasager din cel de-al doilea autoturism.
          La data de 12.02.2014, ora 10.00, U. Gheorghe a condus o autoutilitară ce tracta o semiremorcă, pe DN 22 în afara localităţii Lumina, dinspre Tulcea către Constanţa şi ajungând la km 273+600m, din cauza nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autoturismul din faţa sa, a intrat în coliziune, faţă-spate, cu un autoturism condus de O. Alexandru, pe DN 22, în aceeaşi direcţie de mers.
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a lui O. Alexandru.
 
          La data de 12.02.2014, ora 10.10, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi de personalul Spitalului Judeţean Constanţa, Secţia Urgenţe Copii, de faptul că, s-a prezentat Z. C., care a declarat că a fost accidentat pe marcajul pietonal de către un autoturism.
În urma verificărilor a rezultat faptul că, în jurul orei 08.00, N. Ciprian a condus un autoturism pe bulevardul I.C.Brătianu, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către strada Cumpenei şi ajungând la marcajul pietonal din zona intersecţiei cu strada Alba Iulia, a surprins şi accidentat uşor pe Z. C., care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stângă a conducătorului auto.
După producerea accidentului, conducătorul auto a părăsit locul faptei fără încuviinţarea organelor de poliţie, fiind identificat şi depistat la ora 13.30.
 
          La data de 12.02.2014, ora 13.10, C. Constantin a condus o autoutilitară pe platoul din faţa Gării Constanţa şi la efectuarea manevrei de mers înapoi, nu s-a asigurat corespunzător, surprinzând şi accidentând uşor pe G. G., care se deplasa pe trotuar, din partea dreaptă a conducătorului auto.
           
            Poliţiştii din Mangalia cercetează în stare de libertate pe Cristian P., de 22 ani, din localitate, întrucât a condus autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.
 
  COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii